Iš stadiono – į kalėjimą? „Real“ žvaigždei gresia rimta bausmė

Praėjo penkeri metai nuo pastarųjų Karimo Benzemos rungtynių pasaulio futbolo čempionate ir dabar Madrido „Real“ žvaigždei gresia pavojus skaičiuoti metus visai be futbolo. Ketvirtadienį K.Benzemai pareikšti kaltinimai dėl šantažo.

K.Benzema palieka Versalio teismą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Benzema palieka Versalio teismą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2015, 8:04 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 2:14 PM

27 metų Prancūzijos futbolo žvaigždė įtariamas kartu su grupe bendrų reikalavus iš kito prancūzo Mathieu Valbuenos pinigų ir grasinus paviešinti vaizdajuostę, kurioje jis užsiima seksu su mergina.

K.Benzemai taip pat pateikti kaltinimai prisidėjus prie nusikaltėlių grupės.

Šis skandalas jau kurį laiką yra sukaustęs Prancūzijos žiniasklaidos dėmesį.

Kol kas dar nėra aišku, kokį tikslų vaidmenį K.Benzema atliko. Pareigūnai nori būti tikri, ar futbolo žvaigždė iš tiesų mėgino šantažuoti M.Valbueną, su kuriuo žaidė Prancūzijos rinktinėje.

K.Benzema prieš teismą stojo ketvirtadienį, prieš tai naktį praleidęs Versalio nuovadoje. „Real“ futbolininkas buvo paleistas į laisvę, bet jam gresia penkerių metų laisvės atėmimo bausmė.

K.Benzema ir kitas prancūzų rinktinės žaidėjas Franckas Ribery anksčiau yra kaltinti seksu su nepilnamete prostitute. Tai vyko 2010-aisiais, bet abu futbolininkai išsisuko, nors teismo procesas truko trejus metus.

Nors K.Benzemos vaidmuo šantažo byloje nėra aiškus, tyrėjai mano, kad su futbolininku susisiekė vaikystės draugas ir paprašė tarpininkauti tarp šantažuotojų ir M.Valbuenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.