F.Ribery už aliuziją į mirusią moterį iš CNN reikalauja 1,5 mln.

Buvęs Prancūzijos futbolo rinktinės žaidėjas Franckas Ribery, pamatęs vaizdelį socialiniame tinkle Twitter susiėmė už galvos – jo atvaizdas buvo naudojamas istorijoje apie mirusią moterį, o šią žinią į tinklus patalpino pasaulinė žinių kompanija CNN.

R.Ribery<br>APF nuotr.
R.Ribery<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 7, 2015, 11:58 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 10:08 AM

CNN žurnalistai pasinaudojo futbolininko fotografija, kad aprašytų istoriją, kurioje kalbama apie moterį, kuri mirė krioterapijos kameroje. Kalba ėjo apie kosmetologinę procedūrą.

„Ponas Franckas Ribery niekam ir niekada nebuvo davęs leidimo naudoti savo atvaizdo šioje publikacijoje. Už tokį poelgį esame įpareigoti Ribery šeimos pareikšti – už įžeidimą iš CNN bus prašoma 1,5 mln. eurų“, – teigė F.Ribery advokatų kontoros atstovai, jau padavę žiniasklaidos organizaciją į teismą Prancūzijoje.

F.Ribery šiemet atsisakė padėti nacionalinei Prancūzijos ekipai pasaulio čempionate Brazilijoje, o pirmenybėms pasibaigus futbolininkas pranešė, kad baigė karjerą rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.