Pepas Guardiola liks Miunchene? Atsakymas – žiemą

Miuncheno „Bayern“ klubas sės prie derybų stalo su treneriu Pepu Guardiola dėl jo ateities planų. Tačiau tai įvyks ne anksčiau, nei prasidės pertrauka Vokietijos čempionate. Taip pareiškė „Bayern“ prezidentas Karlas Heinzas Rummenigge.

Daugiau nuotraukų (0)

AP ir lrytas.lt inf.

Nov 8, 2015, 1:21 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 7:09 AM

P.Guardiola kaip įmanydamas vengia komentarų šiuo klausimu, nors jo sutartis baigiasi po sezono. Klubas linkęs pratęsti bendradarbiavimą.

„Mes kalbėsimės po pirmosios sezono pusės. Tada ir bus priimtas sprendimas. Mes paskelbsime nepriklausomai nuo to, kaip bus susitarta“, – žaidėjo K.H.Rummenigge šeštadienį po pergalės prieš „Stuttgart“ 4:0.

P.Guardiolos treniruojamas „Bayern“ laimėjo du titulus Vokietijos čempionate ir artėja prie dar vieno po rekordinio starto šiemet.

„Aš esu atsipalaidavęs. Treneris irgi. Tai, ką komanda šiemet rodo savaitė po savaitės, – ar reikia daugiau argumentų?“ – kalbėjo „Bayern“ vadovas.

44 metų katalonas P.Guardiola pyksta dėl klausimų apie ateitį.

„Kitas klausimas“, – taip jis atrėžė žurnalistui ir šeštadienį sulaukęs klausimo apie ateities planus.

Po 12 turų „Bayern“ turi 34 taškus iš 36 galimų.

„Jei neiškovojame trijų titulų, sezonas blogas. Aš žinau, kur dirbu. Tai kaip Barselonoje. Reikia laimėti, laimėti, laimėti', – kalbėjo P.Guardiola.

Sklinda gandai, kad katalonas yra linkęs grįžti į „Barcelona“, nes Ispanijoje jaučiasi patogiau nei kitakalbėje aplinkoje Vokietijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.