„Klaipėdos granitas“: iš A lygos esame išmesti nepagrįstai

Lietuvos futbolo A lyga neteko ir antrojo klubo po lažybų skandalo. Jeigu anksčiau vicečempionė Pakruojo „Kruoja“ pasitraukė savo noru, tai „Klaipėdos granitas“ buvo išgrūstas iš čempionato. Penktadienį Klaipėdos klubas vylėsi, kad Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Apeliacinis komitetas panaikins sprendimą išmesti komandą iš čempionato.

Klaipėdos klubas savo vietos A lygoje neišsaugojo – LFF Apeliacinis komitetas prašymą pasigailėti atmetė.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Klaipėdos klubas savo vietos A lygoje neišsaugojo – LFF Apeliacinis komitetas prašymą pasigailėti atmetė.<br>P.Mantauto nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 4:58 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 1:52 PM

Tačiau lažybų šešėlis skandino „Klaipėdos granitą“ ir šiam buvo parodytos durys.

Klubo vadovai penktadienį išplatino pranešimą, kuriame tikina, kad jie išmesti – nepagrįstai.

„Žinome tik sprendimus, tačiau motyvai, kodėl tokie sprendimai buvo priimti, mums nėra pateikti. Šie sprendimai klubo pozicijos nekeičia: klubo manymu, jis buvo pašalintas nepagrįstai. Per visus svarstymo procesus nebuvo kviečiami žaidėjai, klubo atstovai, nors būtent žaidėjai buvo kaltinami nesąžiningumu ir būtų logiška juos apklausti. Keista yra tai, kad mūsų skundus patenkino tik iš dalies – panaikino skirtą 12 tūkstančių eurų piniginę baudą bei diskvalifikacijas Rokui Urbeliui ir Tadui Norbutui, tačiau visgi klubą pašalino iš A lygos pirmenybių. Klubui gavus sprendimų motyvus, bus sprendžiama dėl tolimesnių veiksmų“, – kalbėjo „Klaipėdos granitui“ atstovaujantis advokatas Darius Pinkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.