Futbolo žvaigždės meilės priesaika tenisininkei – ant batelių

Viena karščiausių sporto pasaulio porų – serbų tenisininkė Ana Ivanovič (27 m.) ir vokiečių futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris (31 m.) ruošiasi vestuvėms. Pasaulio futbolo čempionas ir viena geriausių planetos rakečių žiedus turėtų sumainyti šį gruodį.

Jeigu sporto žvaigždės A.Ivanovič ir B.Schweinsteigeris susituoks, jų bendras turtas sieks 54,4 milijono eurų.<br>AOP nuotr.
Jeigu sporto žvaigždės A.Ivanovič ir B.Schweinsteigeris susituoks, jų bendras turtas sieks 54,4 milijono eurų.<br>AOP nuotr.
Jeigu sporto žvaigždės A.Ivanovič ir B.Schweinsteigeris susituoks, jų bendras turtas sieks 54,4 milijono eurų.<br>AOP nuotr.
Jeigu sporto žvaigždės A.Ivanovič ir B.Schweinsteigeris susituoks, jų bendras turtas sieks 54,4 milijono eurų.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 25, 2015, 8:57 AM, atnaujinta Oct 2, 2017, 11:51 PM

Gražių ir sėkmės lydimų sportininkų santykiai išties rimti.

Ana neseniai persikėlė į Didžiąją Britaniją, kad būtų šalia mylimojo.

Iki šiol Šveicarijoje gyvenusi gražuolė Serbijos teniso žvaigždė nuo šiol treniruosis Boltono arenoje, esančioje vos 16 kilometrų nuo Mančesterio.

Čia gyvena B.Schweinsteigeris – vienas brangiausių visų laikų futbolininkų.

Daugybę metų Miuncheno „Bayern“ ekipai atstovavusi Vokietijos futbolo žvaigždė nuo šios vasaros aikštėje kovoja apsivilkęs raudonųjų velnių – „Manchester United“ – ekipos marškinėlius.

Kartą sunkias skyrybas jau išgyvenusi tenisininkė yra pripažinusi – asmeninis gyvenimas turi didžiulę įtaką jos profesiniams laimėjimams. Persikrausčiusi į Didžiąją Britaniją Ana, matyt, tikisi, kad mylimojo parama ir atsinaujinusi trenerių komanda padės jai vėl sugrįžti į teniso olimpą.

Net jei tai nepavyks, bent jau meilės jai neturėtų stigti. Iki ausų serbę įsimylėjęs B.Schweinsteigeris darys viską, kad jo mylimoji Šiaurės Vakarų Anglijoje jaustųsi jaukiai ir gerai.

Vienas geriausių pasaulio vidurio puolėjų – bene aistringiausias Anos rėmėjas ir palaikytojas. Šią vasarą B.Schweinsteigeris nepraleido nė vieno turnyro, kuriame kovėsi jo gražuolė mylimoji.

Bastianas meilę Anai demonstruoja ir pats kovodamas futbolo aikštėje. Vokiečio sportinius batelius puošia Serbijos nacionalinė vėliava su užrašu „31/7 dušo“ (išvertus iš serbų k. – širdelė).

Įsimylėjusius sportininkus nuolat galima pamatyti kartu leidžiančius laisvalaikį. Vienodo ūgio – 183 centimetrų – įsimylėjėliai kartu atrodo išties gražiai.

Tamsiaplaukė ryškių bruožų Ana ir tikras arijas blondinas Bastianas, rodos, idealiai papildo vienas kitą. Pirmą kartą susikibę už rankų įsimylėjėliai pastebėti daugiau nei prieš metus, praėjusį rugsėjį, Niujorke. Tuo metu A.Ivanovič ten kovojo „US Open“ turnyre.

Tiesa, mėnesį prieš tai Ana paminėjo Bastiano vardą tuo metu socialiniuose tinkluose išplitusiame „Ledo kibiro iššūkyje“.

Kalbama, kad nepraėjus nė metams nuo romano pradžios, liepą, viena tituluočiausių sporto pasaulio porų susižadėjo ir gruodį sumainys aukso žiedus.

„Jie jau pradėjo planuoti didžiąją dieną“, – sakė vienas poros draugas. Sporto žvaigždžių vestuvės turėtų vykti Mančesteryje, bet šventė tęsis ir Anos gimtajame Belgrade bei Miunchene, šalia kurio gimė ir augo Bastianas.

Belgrade, tuometės Jugoslavijos sostinėje, gimusi Ana ne tik užima septintąją vietą pajėgiausių pasaulio tenisininkių sąraše, bet ir nuolat patenka į gražiausių pasaulio sportininkių dešimtukus.

Priešingai nei kitos žavios sportininkės, Ana teniso gerbėjų laikoma ir viena maloniausių asmenybių.

Finansų studijas Belgrade baigusi gražuolė jau pagarsėjo labdaringa veikla, ne vienus metus yra UNICEF ambasadorė.

Tenisininkės draugai ir pažįstami sako: „Kur tik Ana eina, ji iš karto susiranda draugų.“

Panašių vertinimų sulaukia ir Vokietijos futbolo maestro vadinamas B.Schweinsteigeris. Tiek jo komandos draugai, tiek bičiuliai giria vokiečių futbolo dievaičio draugiškumą ir ryžtą visuomet pagelbėti kitiems.

Bet futbolininkas garsėja kaip audringų vakarėlių mėgėjas, nuolat pats sugriaunantis užsimezgusius romantiškus santykius.

Kalbama, kad Vokietijos nacionalinės futbolo rinktinės kapitonas nekaltybę prarado būdamas keturiolikos metų, o vėliau jį nuolat supo gražios moterys.

Prieš užmegzdamas artimus santykius su Ana vokietis net septynerius metus draugavo su įspūdingo grožio tautiete modeliu Sarah Brandner.

Porelė kartu gyveno Miunchene, o jų draugai jau ruošėsi žavių blondinų vestuvėms. Tačiau santykiai netikėtai nutrūko.

Tuomet futbolininkas juodu tušu užtepė ant savo sportinių batelių buvusį Sarah vardą.

Akyliau stebintys B.Schweinsteigerio gyvenimą pastebėjo, kad draugaudamas su Ana futbolininkas dar bandė atnaujinti santykius su ilgamete drauge Sarah.

Net jei taip ir buvo, per 27-ąjį Anos gimtadienį lapkričio mėnesį Bastianas buvo šalia gražuolės serbės Belgrade.

Iki romano su B.Schweinsteigeriu vieniša nebuvo ir A.Ivanovič. Buvusi pasaulio pirmoji raketė susitikinėjo su keliais žinomais sportininkais. Tarp jų buvo australų golfo žaidėjas Adamas Scottas.

O bene labiausiai aptarinėjama buvo jos nelaimingai pasibaigusi meilė gražuoliui širdžių ėdikui – ispanų tenisininkui Fernando Verdasco.

B.Schweinsteigerio ir A.Ivanovič gerbėjai tikisi, kad šis duetas bus sėkmingesnis – Bastianui gal neprireiks vėl juodu tušu gadinti savo sportinių batelių.

Parengė Ernesta VINEVIČIŪTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio