Prancūzijos futbolo žvaigždei – itin skaudi premjero žinutė

Karimo Benzemos šlovės dienos suskaičiuotos. Jeigu 27 metų Madrido „Real“ puolėjas manė, kad dar gali išgelbėti savo reputaciją, tai po Prancūzijos premjero Manuelio Vallso žodžių viskas pasikeitė. M.Vallsas pareiškė, kad K.Benzemai vietos Prancūzijos rinktinėje nėra.

K.Benzema gali daugiau niekada nevilkėti Prancūzijos rinktinės marškinėlių.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
K.Benzema gali daugiau niekada nevilkėti Prancūzijos rinktinės marškinėlių.<br>Reuters/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2015, 7:18 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 7:47 PM

Nemalonę K.Benzema užsitraukė dėl dalyvavimo didžiuliame skandale. Futbolininkas yra įtariamas prisidėjus prie grupės žmonių, kurie šantažavo K.Benzemos komandos draugą Mathieu Valbuena.

Karimas neigia kaltinimus, bet tyrėjai įsitikinę, kad 27 įvarčius su Prancūzijos rinktinę įmušęs žaidėjas kenkė M.Valbuenai.

Pastarąjį šantažuotojai spaudė mokėti pinigus už tai, kad į viešumą nepatektų nufilmuota jo sekso scena su moterimi.

„Puikus sportininkas turi būti pavyzdžiu. Jeigu jis nėra, tuomet jam nėra vietos Prancūzijos komandoje, – sakė M.Vallsas. – Daug vaikų lygiuojasi į didžius sportininkus. Jie vilki mėlynus marškinėlius, Prancūzijos spalvą. Tai šiomis dienomis – ypač svarbu.“

K.Benzema yra laikomas vienu svarbiausių Prancūzijos rinktinės žaidėjų. Prancūzijoje vyks 2016 metų Europos futbolo čempionatas, tačiau nei K.Benzema, nei M.Valbuena nebuvo pašaukti į draugiškas rungtynes su Vokietija ir Anglija.

Praėjusį mėnesį K.Benzema socialiniuose tinkluose įžiebė tikrą karo ugnį. Futbolininkas spjovė ant vejos, kai tik „Santiago Bernabeu“ stadione nuaidėjo Prancūzijos himnas. Taip buvo prisimintos Paryžiaus teroro aukos. K.Benzemos advokatai po įvykio pabrėžė, kad tokia reakcija – skandalinga interpretacija. Sportininkas vėliau pats keletą kartų teigė, kad palaiko aukų artimuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.