Ypatingasis Jose Mourinho jaučiasi išduotas – jis atleistas

Londono „Chelsea“ strategas J.Mourinho atsuko savo futbolininkams nugarą, kai komanda patyrė dar vieną smūgį. „Chelsea“ šį sezoną turi ginti Anglijos „Premier“ lygos čempionų titulą, bet kol kas žaidžia siaubingai ir ekipos vadovai nutarė daugiau nelaukti.  Po eilinės nesėkmės portugalas ketvirtadienį neteko savo posto Londono ekipoje, skelbia bbc.com.

J.Mourinho Londone klube nebedirbs.<br>AP nuotr.
J.Mourinho Londone klube nebedirbs.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-17 15:54, atnaujinta 2017-09-28 19:21

J.Mourinho auklėtiniai pirmadienį 1:2 pralaimėjo sezono sensacija vadinamai „Leicester City“ komandai ir dabar juos nuo iškritimo zonos skiria vos taškas.

„Jeigu būčiau futbolininkas, būčiau atidavęs gerokai daugiau“, – sakė 52 metų portugalas.

Praėjusį sezoną „Chelsea“ triumfavo likus trims turams iki „Premier“ lygos finišo, bet dabar vos juda. Ekipa pralaimėjo 9 mačus ir nuo lyderių atsilieka 20 taškų.

„Praėjusį sezoną atlikau fenomenalų darbą. Pakėliau komandą į tokį lygį, koks yra per aukštas šiai komandai, – sakė J.Mourinho, turintis paaiškinimą dėl prastų rezultatų šį sezoną. – Jaučiuosi, lyg mano darbas būtų išduotas.“

Vienintelė „Chelsea“ paguoda šį sezoną buvo Čempionų lyga. Komanda pateko į aštuntfinalį, o jame burtai lėmė kovą su „Paris Saint Germain“ klubu. Tačiau tai bus ne portugalo, o kito trenerio galvos skausmas.

„Chelsea“ šiame fronte turėtų kaip reikiant pasistengti, nes kol kas neatrodo, kad „Premier“ lygoje ji iškovos kelialapį į kito sezono pajėgiausių Europos klubų pirmenybes.

„Tiek Jose, tik klubo valdyba sutiko, jog dėl nepatenkinamų komandos rezultatų šiame sezone abiems pusėms yra tikslinga pasukti skirtingais keliais“, – teigiama oficialiame „Chelsea“ pareiškime. 

Debesys virš 52-ejų trenerio kaupėsi jau ilgai – nuo sezono pradžios Londono klubas nerado savojo žaidimo.

„Chelsea“ jau anksčiau diskutavo apie portugalo ateitį, tačiau vis tikėjosi, kad žaidimas pagerės. 

Anksčiau buvo pranešta, kad su klubu šią vasarą naują sutartį sudaręs J.Mourinho per sezoną turėjo uždirbti 13,5 milijono eurų, o kontraktas galiojo ketverius metus. Trenerio atleidimas Londono klubui galėjo atsieiti kiek daugiau nei 50 milijonų eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.