Tokio siaubo futbole dar nebuvo: žaidėjas tyčia spyrė į veidą

Turkijos futbolo čempionato kovas sudrebino apskritai iki šiol nebuvęs įvykis: įpykęs žaidėjas varžovo galvą pasinaudojo vietoj kamuolio – specialiai spyrė, norėdamas sužaloti priešininką. Po tokio smūgio futbolininkas neteko trijų dantų, ligoninėje jam teko siūti abi lūpas ir dvi savaites jis turės gydytis smegenų sutrenkimą.

Turkijos mėgėjų futbolo čempionate, neįtikėtina situacija – žaidėjas specialiai smogė varžovui iš kojos.<br>youtube.com
Turkijos mėgėjų futbolo čempionate, neįtikėtina situacija – žaidėjas specialiai smogė varžovui iš kojos.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2015, 10:16 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 9:08 PM

Incidentas Turkijos mėgėjų futbolo čempionate įvyko akistatoje tarp „Dallicaspor“ ekipos ir „Sanaiyaspor“ klubo.

Kai „Dallicaspor“ komandos gynėjas „nuskynė“ prie kamuolio bėgantį varžovą, o teisėjas iškart jam parodė raudoną kortelę, futbolininkas nutarė pabaigai „perduoti linkėjimus“ nukentėjusiam – vožė iš kojos varžovui į galvą. Tiesiog priėjo ir specialiai spyrė, kad sužalotų oponentą. Turkijoje šis incidentas jau tapo dideliu skandalu.

Namie besivaržiusios „Dallicaspor“ klubo žaidėjas buvo įsitikinęs, kad jį apgins saviškiai, tad ramiai stebėjo, kaip jam buvo reiškiamos pretenzijos, o varžovai norėjo atkeršyti už žaidėjo sužeidimus. Prasidėjo susistumdymai, tačiau riaušių pavyko išvengti.

Tuo tarpu nukentėjusiam futbolininkui buvo suteikta šiokia tokia pagalba, sustabdytas kraujavimas, surinkti išmušti dantys ir jis buvo išvežtas į ligoninę.

Turkijos futbolo federacija tikina, kad ėmėsi nagrinėti šį incidentą, tačiau tikina, kad didelių galių neturi – negali diskvalifikuoti mėgėjų ekipos žaidėją. Kaip teigė šios federacijos atstovai, dabar nukentėjęs futbolininkas privačiu kaltinimu turi kreiptis į teismą dėl sveikatos sutrikdymo, o Turkijos futbolo federacija apmokės išlaidas ir pasamdys advokatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.