Prancūzijos futbolo vadovas: „Karimas Benzema – asilas“

Prancūzijos futbolo federacijos prezidentas Noelis Le Graetas, kalbėdamas su šalies dienraščiu „L'Equipe“ išreiškė savo nuomonę apie Madrido „Real“ ir Prancūzijos rinktinės puolėją Karimą Benzemą, kuris įsipainiojo į šantažo skandalą.

K.Benzema išbrauktas iš rinktinės sąrašo.<br>Reuters nuotr.
K.Benzema išbrauktas iš rinktinės sąrašo.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-20 11:26, atnaujinta 2017-06-10 16:00

„Visur galima sutikti gerų ir blogų žmonių. Karimas augo prastoje aplinkoje ir čia pamatėme jo kvailumą. Jis pasielgė kaip asilas“, – nusivylimo neslėpė prezidentas.

K.Benzema iš Prancūzijos rinktinės sąrašo buvo išbrauktas dar praėjusių metų gruodžio dešimtą dieną. Nežinia, ar jis žais šių metų Europos pirmenybėse, kurios vyks gimtinėje.

Jam uždrausta atstovauti Prancūzijos futbolo rinktinei iki tol, kol bus išspręsta galimo reketavimo byla tarp jo ir komandos draugo nacionalinėje komandoje – Mathieu Valbuena.

K.Benzema buvo pateikti kaltinimai dėl šantažo ir dalyvavimo kriminalinėje veikloje, o visa ši veikla buvo nukreipta prieš M.Valbuena. Teigiama, jog K.Benzema ir jo bendrininkai šantažavo žaidėją teigdami, jog turi vaizdo įrašą, kuriame futbolininkas užsiima seksu su mergina. Pats Madrido „Real“ žaidėjas šiuos kaltinimus neigia.

Per savo karjerą K.Benzema Prancūzijos rinktinės marškinėlius vilkėjo 80 kartų ir pelnė 25 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.