Mančesterio klubai susirems už aikštės ribų – abu nori Neymaro

„Manchester United“ ir „Manchester City“ surems ginklus ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. „The Sun“ skelbia, kad šią vasarą abu Anglijos futbolo grandai bandys nusipirkti „Barcelona“ žvaigždę – 23-ejų brazilą Neymarą.

Neymaras gali atsidurti Anglijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Neymaras gali atsidurti Anglijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-10 11:55, atnaujinta 2017-06-08 14:53

Futbolininkas tapo pagrindiniu Josepo Guardiolos taikiniu, kai šis pasirašė sutartį su „Manchester City“ klubu. Tuo tarpu „Manchester United“ brazilą medžioja jau nuo praėjusios vasaros, kai „Barcelona“ klubui siūlė 185 milijonus eurų – sumą, kuri nurodyta Neymaro kontrakte, jeigu norima jį nusipirkti.

Brazilo tėvas prieš kurį laiką sakė, kad nemato, kodėl Neymaras turėtų sudaryti naują kontraktą su Ispanijos čempione. Brazilas niekada nebus pagrindiniu „Barcelona“ klubo veidu, kol čia žaidžia Lionelis Messi.

Klubui taip pat sunku išlaikyti abu žaidėjus ir pasiūlyti jiems deramus kontraktus. Nepaisant to, kad L.Messi ir Neymaras yra geri draugai tiek aikštėje, tiek už jos ribų, daugelis mano, kad brazilui laikas iškeliauti iš Katalonijos.

Neymaras nori būti lyderiu ir tapti geriausiu pasaulio žaidėju, todėl jam reikia komandos, kurioje jis būtų pagrindinis veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.