Apsidžiaugėte Stasio Stankaus atleidimu? Neskubėkite

Naujoji Lietuvos futbolo federacijos (LFF) valdžia savo veiklą pradėjo taikydama idealaus pasaulio kanonus: pietūs su žurnalistais, Klaipėdai grąžinta antrosios lygos rengimo teisė, niekur nebefigūruojantis prieštaringos reputacijos buvęs prezidentas Julius Kvedaras bei iš pareigų atleistas pilkasis federacijos kardinolas Stasys Stankus.

Stasys Stankus<br>kaff.lt
Stasys Stankus<br>kaff.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2016, 12:54 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 10:53 PM

Ilgametis J.Kvedaro bendražygis techninio direktoriaus pareigas ėjęs S.Stankus LFF Vykdomojo komiteto sprendimu, savo minkštą kėdę yra priverstas užleisti Nacionalinės futbolo akademijos direktoriui Raimondui Statkevičiui.

Tiesa, S.Stankaus pavardė iš Lietuvos futbolo neišnyks – jis ir toliau eis futbolo techninio vystymo asociacijos prezidento pareigas bei liks vienoje svarbiausių – Vykdomojo komiteto sudėtyje.

„Stasys Stankus yra atleistas iš techninio direktoriaus pareigų. Lietuvos futbolo federacijoje šios pareigos leidžia rūpintis visais futbolo klausimais.

Taip, futbolo techninio vystymo asociacijos prezidentu jis liko, tačiau tai ne LFF, o asociacijos narių prioregatyva. Ši pareigybė yra renkama, o S.Stankaus kadencija tęsis iki 2017 metų.

Šiemet mes esame įsipareigoję peržiūrėti įstatus. Tada paaiškės nauja LFF Konferencijos ir Vykdomojo Komiteto struktūra. Šiai dienai, realiausia, kad S.Stankus asociacijos prezidentu išliks iki kadencijos pabaigos“, – veiklą atnaujinusiam portalui futbolas.lt pasakojo LFF prezidentas Edvinas Eimontas.

Priminsime, kad futbolo techninio vystymo asociacija yra atsakinga už trenerių apmokymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.