PSG žaidėjas tyčiojosi: Z.Ibrahimovičius santykiauja su treneriu

23 metų Dramblio Kaulo Kranto žaidėjas Serge'as Aurier sukėlė tikrą skandalą Prancūzijoje. Paryžiaus „Saint-Germain“ klubas jaunąjį komandos narį už neetišką elgesį suspendavo neribotam laikui – galimas dalykas, kad futbolininką bus siekiama parduoti, nes jo viešai išsakytos mintys įskaudino daugelį ekipos narių.

Nors S. Aurier ir Z.Ibrahimovičius aikštėje yra draugai, už jos ribų afrikietis apie švedą atsiliepė itin negražiai.
Nors S. Aurier ir Z.Ibrahimovičius aikštėje yra draugai, už jos ribų afrikietis apie švedą atsiliepė itin negražiai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir eurofootball. lt inf.

Feb 16, 2016, 6:52 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 11:32 PM

Sekmadienį Prancūzijoje kilo skandalas, kai į viešumą pateko S. Aurier vaizdo įrašas, kuriame afrikietis atsako į socialiniame tinkle užduodamas klausimus. Jis ypatingai įžeidė komandos trenerį Laurentą Blancą, kuri apibūdino kaip homoseksualą, taip pat pasityčiojo iš žvaigždžių Zlatano Ibrahimovičiaus ir Angelio Di Maria.

Sulaukęs klausimo, ar Z. Ibrahimovičius orališkai santykiauja su komandos treneriu L. Blancu, žaidėjas atsakė: „Jis paima viską“. Kitą komandos gynėją Gregory van der Wielį neva aštraliežuvis S. Aurier apibūdino kaip „šlapesnį už vandenį“, vartininką Salvatore Sirigu pavadino „niekam tikusiu“, o A. Di Maria išvadino „klounu“.

PSG nieko nedelsdamas, po pasirodžiusio video, išplatinti oficialaus pareiškimą: „Šį sekmadienį klubas sužinojo apie Serge'o Aurier vaizdo įrašą, kuriame jis atsako į interneto vartotojų klausimus. Šiame vaizdo įraše yra netinkamų komentarų komandos draugų atžvilgiu, o ypatingai – trenerio Laurento Blanco.

Klubas pradėjo svarstyti apie nuobaudą futbolininkui, kuris yra laikinai suspenduotas. Dėl šios priežasties Serge'as Aurier nebus įtrauktas į Čempionų lygos paraišką rungtynėms su „Chelsea“.

Kaip teigia žiniasklaida, vienu talentingiausių dešiniojo krašto gynėjų tituluojamas S. Aurier jau spėjo atsiprašyti klubo ir komandos draugų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: komentarai apie Vilniuje besibaigiančias karines pratybas