Brazilijos futbolo legenda bėga nuo skolos bankui Rusijoje

Brazilų futbolo garsenybė Roberto Carlosas, kuriam dabar 42-eji, atsidūrė skandalo sūkuryje. 2002-ųjų pasaulio čempionas yra prasiskolinęs „Raiffeisen“ bankui 300 tūkst. eurų ir nenori pinigų grąžinti.

R.Carlosas.
R.Carlosas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 6:40 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:43 PM

Istorija prasidėjo dar 2011-aisiais, kai R.Carlosas atstovavo Machačkalos „Anži“ klubui Rusijoje. Tada „Raiffeisen“ banko vietinis padalinys brazilui išdavė kreditą labai palankiomis sąlygomis – be užstato ir laiduotojų.

R.Carlosas tvarkingai mokėjo įmokas tol, kol 2013-aisiais baigė žaidėjo karjerą Rusijoje ir išvyko į Turkiją – treniruoti „Sivasspor“ klubo.

Kurį laiką bankas savo jėgomis bandė susitarti dėl pinigų grąžinimo, o kai nepavyko, kreipėsi į sudėtingų skolininkų bylose patyrusius teisininkus Rostovo mieste.

Advokatai ėmėsi tikrų gaudynių. Jiems pavyko pakalbėti su R.Carlosu Turkijoje – žvaigždė pažadėjo atiduoti skolą, bet žodžio nesilaikė.

Po kiek laiko teisininkai aptiko brazilą viename oro uostų ir jis pasirašė sutikimą kas mėnesį grąžinti po 10 tūkst. JAV dolerių.

Bet ir vėl nėrė į krūmus. Tada rusai, pasitelkę kolegas ispanus (net 11 metų Madrido „Real“ klubui atstovavęs R.Carlosas turi ir šios šalies pilietybę), iškėlė jam bylą Ispanijoje.

Akimirksniu apsireiškė futbolo legendos advokatai ir patikino, kad jų klientas pinigus grąžins iki praėjusių metų gruodžio 25-osios.

Pažadas vėl liko tik pažadu. Neapsikentę banko advokatai nusprendė iškelti skandalingą istoriją į viešumą.

R.Carlosas pernai treniravo Indijos klubą Delio „Dynamos“, o dabar dirba Madrido „Real“ struktūroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.