Gandas, kuris drebina futbolą – „Real“ nori išspirti C.Ronaldo

Karališkasis Madrido „Real“ klubas jau svarsto, kaip būtų galima atsikratyti futbolo žvaigždės portugalo Cristiano Ronaldo. Kaip teigė su klubu susiję žmonės, „Real“ prezidentas 68-erių Florentino Perezas jau nemato kitų metų ekipoje garsaus futbolininko, rašo „Diario Gol“.

C.Ronaldo<br>AFP nuotr.
C.Ronaldo<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2016, 12:29 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 3:07 AM

Pagal turimą informaciją, klubo vadovybė nėra patenkinta C.Ronaldo žaidimu ir jo elgesiu. Apie savo nepasitenkinimą futbolininku F.Perezas pasakė biuro darbuotojams.

„Aš nenoriu jo matyti „Real“ komandoje. Kuo greičiau, tuo geriau“, – įpykęs kalbėjo „Real“ klubo prezidentas po to, kai Madrido ekipa Ispanijos čempionate suklupo 26-ame čempionato ture, pralaimėjusi „Atletico“ 0:1.

Anksčiau jau teigta, kad „Real“ vadovas suteikė visas įmanomas galias naujajam komandos treneriui Zinedine'ui Zidane'ui, leidęs jam dar šiame sezone atlikti revoliuciją su sudėtimi nei elgtis kaip jam reikia net su „neliečiamaisiais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.