Cristiano Ronaldo atskleidė, ką laiko svajonių įvarčiu

Cristiano Ronaldo šeštadienį sudrebino futbolo pasaulį, kai išlaisvino žvėrį ir tiesiog sušaudė Vigo „Celta“ futbolininkus. Madrido „Real“ klubas 7:1 sutrypė varžovus, o C.Ronaldo įmušė keturis įvarčius.

C.Ronaldo žino, ką laikytų svajonių įvarčiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo žino, ką laikytų svajonių įvarčiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2016, 7:30 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 5:08 AM

31 metų Portugalijos rinktinės lyderis neslėpė, kad didžiuojasi įmušęs tiek įvarčiu, bet pabrėžė, kad nė vienas jų nepriminė to išsvajotojo.

„Įmušiau daug gražių įvarčių, bet svajoju apie kitokį įvartį. Norėčiau sugebėti įmušti prieš tai apžaidęs visus 11 varžovų. Tai kompiuterinio žaidimo įvartis ir praktiškai neįmanomas realybėje, bet dar pažiūrėsime“, – sakė C.Ronaldo.

Po keturių įmuštų įvarčių C.Ronaldo tapo rezultatyviausiu Ispanijos čempionato žaidėju bei greičiausiai 350 įvarčių ribą pasiekusiu futbolininku Europoje.

Jam prireikė 335 mačų.

Antradienį Čempionų lygos rungtynėse su „Roma“ C.Ronaldo įmušė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą. „Real“ pateko į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.