Sekso įrašo skandalas: teismas prancūzui atvėrė duris į rinktinę

Karimas Benzema žengė į priekį ir galbūt galės prisijungti prie Prancūzijos futbolo rinktinės 2016 metų Europos futbolo čempionate. Penktadienį Prancūzijos teismas panaikino suvaržymus žaidėjui, kurio vardas figūruoja sekso vaizdajuostės skandale.

K.Benzema teisme pasiekė savo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Benzema teisme pasiekė savo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2016, 11:06 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:34 AM

Madrido „Real“ puolėjas atsidūrė tyrėjų akiratyje, kai sulaukė kaltinimų tarpininkavus nelegalioje veikloje. Esą 28 metų futbolininkas turėjo paimti pinigus iš savo tautiečio ir Prancūzijos rinktinės žaidėjo Mathieu Valbuenos. Pastarasis buvo pasirengęs mokėti už tai, kad į viešumą nepatektų jo sekso vaizdajuostė.

Teismas iš pradžių K.Benzemai uždraudė artintis prie M.Valbuenos. Tai reiškė, kad abu futbolininkai nebūtų galėję žaisti ir nebuvo abejonių, jog už borto per „Euro 2016“ čempionatą liktų K.Benzema

Bet Versalio teismas patenkino K.Benzemos apeliaciją ir dabar jis gali susitikti M.Valbueną.

Pastarajam bėdos su sukčiais prasidėjo, kai iš jo pavogė telefoną. Jame buvo filmuota medžiaga, kaip futbolininkas užsiima seksu su mergina.

Buvo teigiama, kad K.Benzema spalio 5 dieną priėjo prie M.Valbuenos ir skatino jį pasikalbėti su šantažuotojais. Vienas jų buvo artimas žaidėjo vaikystės draugas.

M.Valbuena teigė, kad K.Benzema netiesiogiai jį skatino sumokėti sukčiams. Bet pats futbolininkas tikino, kad yra nekaltas ir niekada su komandos draugu nekalbėjo apie pinigus.

K.Benzema yra tarp žaidėjų, kuriuos galėtų pasirinkti Didier Deschampsas, bet jam vis dar galioja Prancūzijos futbolo federacijos skirtas nušalinimas.

Anksčiau buvo pareikšta, kad bausmė galios iki tada, kai situacija ims aiškėti, o byloje atsiras pokyčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.