„Arsenal“ gėdingai išspirtas iš Anglijos taurės

Anglijos futbolo taurės ketvirtfinalyje – dar viena staigmena. Pastarųjų dvejų metų trofėjaus laimėtojas Londono „Arsenal“ savo aikštėje 1:2 pralaimėjo „Watford“ ekipai ir turėjo pasitraukti.

„Watford“ sensacingai įveikė „Arsenal“ ekipą.<br>AP nuotr.
„Watford“ sensacingai įveikė „Arsenal“ ekipą.<br>AP nuotr.
„Watford“ sensacingai įveikė „Arsenal“ ekipą.<br>AP nuotr.
„Watford“ sensacingai įveikė „Arsenal“ ekipą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2016, 9:14 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 7:52 PM

Diena anksčiau toks likimas ištiko Londono „Chelsea“, o sekmadienį to vos išvengė „Manchester United“, namuose sužaidęs 1:1 su Londono „West Ham United“. Šioms ekipoms teks žaisti pakartotinį mačą Londone ir jis bus paskutinės rungtynės „Upton Park“ stadione, nes „West Ham“ persikels į olimpinį stadioną.

„Arsenal“ tikėjosi tapti pirmąja komanda per 130 metų, kuri laimėtų seniausias pasaulyje atkrintamąsias varžybas tris kartus iš eilės, todėl žaidė stipriausios sudėties, bet patyrė fiasko.

Arsene'o Wengero ekipa žemyn smunka ir Anglijos čempionate, o Čempionų lygoje trečiadienį turėtų sukurti stebuklą, jei nori atsirevanšuoti „Barcelona“ po nesėkmės namuose 0:2.

„Mūsų sėkminga serija baigėsi tada, kai jautėme, kad mūsų pasirodymas vertas pergalės“, – kalbėjo prancūzas treneris, kurios kėdė jau gerokai braška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.