„Atlanto“ treneris: „Naujoji LFF valdžia keršija Klaipėdai“

Kai praėjusią savaitę Lietuvos futbolo federacijos Vykdomasis komitetas paskelbė pirmos lygos dalyvių sąrašą, Klaipėdos „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija net prisėdo. Jo vadovaujamai dublerių komandai nesuteikta teisė žaisti antrajame pagal stiprumą šalies divizione, rašo futbolas.lt.

K.Sarsanija.<br>M.Kulbio nuotr.
K.Sarsanija.<br>M.Kulbio nuotr.
K.Sarsanija.<br>fkatlantas.lt
K.Sarsanija.<br>fkatlantas.lt
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-03-14 12:25, atnaujinta 2017-06-01 18:46

„Nei vienoje civilizuotoje šalyje nuostatai nėra keičiami taip dažnai kaip Lietuvoje, o kai yra keičiami – yra suteikiama galimybė pasiruošti tiems pasikeitimams. Pavyzdžiui, pernai buvo nuspręsta, kad pirmoje arba antroje lygoje galima žaisti dublerių arba bendradarbiavimo pagrindu. Šiemet nuspręsta, jog bendradarbiauti nebegalima.

Tai kur dabar mums dėtis? LFF tikslas kelti jaunų futbolininkų meistriškumą ar rodyti savo principus?“ – piktai LFF sprendimą portalui futbolas.lt komentavo klaipėdiečių treneris K.Sarsanija.

„Jeigu mes būtumėm pernai žinoję, kad keisis nuostatai – mes viską būtumėm dėlioję pagal kitus principus. Nebūtumėm susirišę su „Palanga, o būtumėm „išstatę“ savo dublerių komandą. Dabar būsime priversti žaisti antroje šalies lygoje. Pasakykite, kaip tobulės jaunimas žaisdamas su kaimo komandomis? – retoriškai klausė K.Sarsanija.

„Atlanto“ treneris įsitikinęs, kad sprendimas nesuteikti Klaipėdos dubleriams vietos pirmoje lygoje yra kerštas susijęs su LFF prezidento rinkimais.

„Mes puikiai žinome situaciją, kad ir Vacys Lekevičius, ir Romualdas Jonaitis buvo opozicionieriai. Bet prie ko čia komanda? Galiu užtikrintai pasakyti, kad nei žaidėjai, nei mes treneriai su tuo neturime nieko bendro. Todėl jeigu federacija labai nori kerštauti, tegul iškviečia V.Lekevičių ir R.Jonaitį į dvikovą, o mus palieka ramybėje.

Aš atvirai nesuprantu, kuo „Atlantas-2“ pirmoje lygoje blogiau už Kretingos „Miniją“. Juk jie pagal sportinį principą iškrito iš lygos, tačiau jiems padaryta išimtis. Dėl ko vieniems išimtys daromos, o kitiems ne? Man kyla labai daug klausimų“, – dėstė K.Sarsanija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.