Marius Stankevičius negalėjo prisijungti prie Lietuvos rinktinės

Kitą savaitę kontrolines rungtynes su Lietuva žaisiantys rumunai ir rusai dar praėjusią savaitę paskelbė, kas atstovaus jų rinktinėms. Kol Lietuvos futbolo federacija Edgaro Jankausko pasirinkimą slepia, portalas futbolas.lt nusprendė pasidomėti, kokių žaidėjų mūsų nacionalinėje komandoje gali tikėtis sirgaliai.

M.Stankevičius atsisakė prisijungti prie rinktinės dėl sudėtingo tvarkaraščio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
M.Stankevičius atsisakė prisijungti prie rinktinės dėl sudėtingo tvarkaraščio.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-14 18:25, atnaujinta 2017-06-01 17:41

Kaip ir keletą praėjusių metų, Lietuvos nacionalinėje ekipoje nebus Turkijoje „Gaziantepspor“ rungtyniaujančio vartininko Žydrūno Karčemarsko bei Ispanijoje „Cordoba“ marškinėlius vilkinčio Mariaus Stankevičiaus. Pirmasis draugiškose rungtynėse yra linkęs užleisti vietą jaunimui, o antrasis kvietimo atsisakė dėl sudėtingo klubo tvarkaraščio.

Šįsyk rinktinėje nebus ir dar vieno svarbaus žaidėjo Arvydo Novikovo. Jo žmona, anot medikų, turi dar šį mėnesį gimdyti, tad saugas pasiprašė, kad į šią stovyklą būtų nekviečiamas.

Vartininkų sąraše šįsyk Emilijus Zubas, Vytautas Černiauskas bei po ilgesnės pertraukos į nacionalinę komandą grįžtantis Ernestas Šetkus. Dėl ko nėra Giedriaus Arlauskio, išsiaiškinti nepavyko.

Tarp įdomesnių E.Jankausko pasirinkimo – penki Klaipėdos „Atlanto“ žaidėjai bei nei karto rinktinei neatstovavęs Ispanijos ketvirtajame pagal pajėgumą divizione žaidžiantis gynėjas Edvinas Girdvainis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.