Žalgirietis Elivelto: „Per daug gerbiau Klaipėdos „Atlantą“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkų trečiadienį laukia vienas rimčiausių sezono išbandymų – Klaipėdoje šalies A lygos čempionate jie šturmuos į pirmąją vietą besitaikantį „Atlantą“. Žalgirietis Elivelto teigia, kad šiose rungtynėse jis bandys nutraukti įvarčių prieš uostamiesčio atstovus badą.

Elivelto<br>fkzalgiris.lt
Elivelto<br>fkzalgiris.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2016, 1:19 PM, atnaujinta May 30, 2017, 8:01 AM

„Praėjusiame sezone „Atlantui“ nemušiau įvarčių todėl, kad pernelyg juos gerbiau (šypsosi). Visgi, dabar būsiu susitelkęs ties taikliais šūviais ir tikrai bandysiu pasižymėti. „Atlantas“ nėra man neparanki komanda, tiesiog taip nutiko, kad būtent prieš juos nepavykdavo pasižymėti. Tikiuosi, kad šiose rungtynėse tai pasikeis.

Sunku pasakyti, kaip prieš mus žais „Atlantas“, nes neseku jų žaidimo taip akylai. Visgi tikiu, kad jie bus motyvuoti ir nusiteikę mums įkąsti. Praėjusiais metais jie pasižymėjo kovingu žaidimu“, – sakė saugas.

Saugas iš Brazilijos prisiminė ir praėjusį sezoną, kuris, pasak jo, nesusiklostė taip, kaip jis norėjo.

„Praėjęs sezonas man nebuvo toks, kokio norėjau, mat teko kelis mėnesius praleisti be futbolo. Tiesiog turėjau per daug traumų. Dabar esu sveikas, pasitikiu savimi ir esu nusiteikęs žaisti bei padėti savo komandai. Jaučiu, kad šiemet man yra suteiktos galimybės atskleisti savo potencialą ir atlikti labiau kūrybinį darbą. Tikiuosi, kad tai padės komandai pasiekti išsikeltus tikslus“, – pasakojo futbolininkas.

Šiuo metu „Atlanto“ futbolininkai nuo žalgiriečių atsilieka vos vienu tašku, o prie to prisidėjo praėjusiame ture patirtos lygiosios su Jonavos „Lietavos“ ekipa. Nors tai buvo skaudi pamoka, Elivelto teigia, kad komanda stengiasi pamiršti šį įvykį.

„Stengiamės jau nebegalvoti apie praėjusias rungtynes. Tai nebuvo geras mūsų pasirodymas, todėl padarėme išvadas ir norime tai pamiršti. Norime, kad tai mus motyvuotų ir suteiktų dar daugiau jėgų kitose rungtynėse. Dabar mes esame alkani ir stengsimės iš visų jėgų kitame mače pasiekti pergalę.

Prarasti taškus mums yra sunki patirtis. Kai žaidžiame namuose, palaikomi savų sirgalių, nenorime pralaimėti ir jų nuvilti. Tačiau ilgai dėl to liūdėti negalime. Dabar jaučiamės gerai ir užtikrintai.

Tikiuosi, kad tokios rungtynės, kaip prieš „Lietavą“, buvo paskutinės. Norime pelnyti daugiau įvarčių, nei mūsų varžovai. Turime susitikimą pradėti su sprogstamąja jėga, tačiau ir susikaupę. Negalime daryti tokių klaidų, kaip praėjusį kartą. Turime būti pasiruošę bet kokiai situacijai“, – sakė žalgirietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.