A.Šušnjaras: „Kokia „Lietavos“ sėkmės paslaptis? Aistra!“

Gynėjas Aleksandras Šušnjaras prieš šį sezoną sugrįžo į Lietuvą ir papildė sezono staigmena kol kas vadinamos Jonavos „Lietavos“ gretas. Serbijos ir Australijos pasus turintis žaidėjas netruko tapti viena svarbiausių figūrų „Lietavos“ gynybos grandyje ir ne kartą buvo išrinktas į Lietuvos futbolo A lygos simbolinę turo rinktinę.

A.Šušnjaras<br>V.Aleksandravičiaus nuotr.
A.Šušnjaras<br>V.Aleksandravičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulius Jakelis

Apr 11, 2016, 1:07 PM, atnaujinta May 29, 2017, 4:18 PM

Po šešių čempionato turų „Lietava“ turnyro lentelėje užima užimą penktąją poziciją ir savo sąskaitoje turi šešis taškus. Nepaisant to, oficialiai lygos svetainei A. Šušnjaras drąsiai teigė, jog lygos debiutantai A lygoje rungtyniaus ir kitais metais.

– Aleksandrai, visų pirma papasakokite, kaip atsirado šansas papildyti „Lietavos“ gretas? Tai buvo jūsų ar klubo iniciatyva?

– Tiesą sakant sulaukiau Tomo Salamanavičiaus skambučio, su kuriuo kartu teko rungtyniauti Panevėžio „Ekrano“ komandoje. Jis man pasakė apie tai, jog „Lietava“ ieško mano pozicijos žaidėjo. Taigi, nusprendžiau, kad man tai gera galimybė sugrįžti į Europą ir sužaisti pilnavertį sezoną pagaliau atsigavus po kelio operacijos.

– Kokie buvo lūkesčiai prieš atvykstant į „Lietavą“?

– Prieš atvykstant kalbėjausi su komandos treneriais ir jie man detaliai papasakojo apie visą situaciją klube, apie tai, kaip „Lietava“ nori ir planuoja tobulėti artėjančiais metais.

– Kokie buvo pirmieji įspūdžiai atvykus į naująjį klubą?

– „Lietava“ yra gera komanda. Nors tai A lygos naujokai, tačiau tai visiškai nesvarbu. Kaip matome, žiūrint į rezultatus to niekas nepasakytų. Mes kiekvieną savaitę einame į aikštę turėdami savo tikslą ir atsiduodami visu šimtu procentų.

– Sezono pradžia labai sėkminga ir jums asmeniškai, atrodo, jog esate geros sportinės formos, kelis kartus patekote į simbolinę A lygos turo rinktinę. Pavyko gerai pasirengti sezonui?

– Tikrai taip, kelis mėnesius prieš atvykstant į Lietuvą rungtyniavau Australijos klube Perto „Glory“ (šiame klube yra rungtyniavęs ir Darvydas Šernas – aut.past.) už U-21 komandą. Kadangi iš vieno čempionato atvykau tiesiai į kitą, esu pilnai pasiruošęs jau dabar duoti komandai geriausia ką galiu.

– Kaip manote, kokia „Lietavos“ sėkmingo žaidimo čempionato starte paslaptis?

– Aistra!

– Jūsų nuomone, ką šį sezoną yra pajėgi nuveikti „Lietavos“ komanda?

– Aš negaliu pasakyti, kokią vietą mes užimsime, nes čempionatas yra labai intriguojantis, tačiau galiu pasakyti, jog A lygoje mes žaisime ir kitais metais.

– Palygink dabartinį čempionatą ir tą, kuriame rungtyniavote būdamas „Ekrano“ nariu.

– Tada buvo nemažai komandų, kurių dabar lygoje mes nematome. Galiu pasakyti, jog dabar čempionatas yra kur kas įdomesnis, nes nėra lengvų rungtynių, visos komandos siekia maksimalių rezultatų ir kiekvienam mačui turi nusiteikti šimtu procentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.