Stebuklą sukūręs treneris Anglijos čempionams turi vieną prašymą

„Leicester City“ į Anglijos „Premier“ lygos sostą sensacingai atvedęs italas Claudio Ranieri savo auklėtiniams turi vieną prašymą – išlikti kartu dar vienerius metus.

C.Ranieri nori išlaikyti komandą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ranieri nori išlaikyti komandą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2016, 5:57 PM, atnaujinta May 26, 2017, 12:27 PM

„Lapinais“ pravardžiuojama komanda sukūrė vieną didžiausių sporto istorijos sensacijų, kai tapo Anglijos čempionais, nors jų žaidėjai kainuoja vos 72 milijonus eurų, rašo BBC.

Komanda, pagal išleidžiamus pinigus žaidėjų algoms – vos 17 tarp 20 „Premier“ lygos klubų.

Riyadas Mahrezas, Jamie Vardy ir N'Golo Kante – šie trys futbolininkai dažniausiai įvardijami, kai kalbama apie milijonais viliojamus čempionų lyderius.

„Esu užtikrintas. Nevykite niekur. Jeigu išvyksite kitur, galbūt jūs net nežaisite“, – spaudos konferencijoje kalbėjo C.Ranieri.

Treneris buvo sutiktas žurnalistų plojimais.

„Nuo pat pradžių jaučiau, kad vyksta kažkas neįtikėtino. Niekada to neįsivaizdavau, bet mes dirbome labai sunkiai“, – rinko žodžius jis.

Išgirdęs pasiūlymą, kad galėtų trauktis šią vasarą būdamas aukštumose, C.Ranieri tik nusijuokė ir pridėjo, kad nesudarys sutarčių su ryškiomis futbolo žvaigždėmis, nors klubas ir žais UEFA Čempionų lygoje.

„Nenoriu žvaigždžų čia. Mano auklėtiniai yra išskirtiniai. Turime įsigyti keletą gerų žaidėjų, bet jie turi turėti tokią pačią dvasią kaip ir mes“, – pabrėžė jis.

Iki Anglijos čempionato pabaigos liko du turai, bet „Leicester City“ ekipos pavyti neįmanoma. Prieš sezoną lažybininkai „Leicester City“ triumfui suteikė 5000 koeficientą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.