Zlatanas Ibrahimovičius gelbės Italijos futbolą?

Zlatanas Ibrahimovičius šią vasarą gali palikti „Paris Saint Germain“ klubą. 34 metų švedų puolėjo sutartis su PSG artėja pabaigos link ir ekstravagantiškasis futbolininkas netgi užsiminė apie savo galimą ateitį.

Z.Ibrahimovičiaus sugrįžimas taptų tikra paspirtimi „AC Milan“ klubui ir visai Italijos „Serie A“ lygai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Z.Ibrahimovičiaus sugrįžimas taptų tikra paspirtimi „AC Milan“ klubui ir visai Italijos „Serie A“ lygai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2016, 1:03 PM, atnaujinta May 25, 2017, 11:13 PM

Kalbėdamas apie savo karjerą savaitgalį Prancūzijos metų futbolininku tapęs Z.Ibrahimovičius pareiškė, kad „AC Milan“ – didžiausias klubas, kuriame jam yra tekę žaisti ir atskleidė, jog nenorėjo ekipos palikti 2012-aisiais.

Z.Ibrahimovičiaus agentas Mino Raiola praėjusią savaitę užsiminė, kad puolėjas galėtų sugrįžti į „AC Milan“ komandą, kuris jis praleido du sezonus, o tada išvyko į PSG.

„Noriu toliau žaisti. Pamatysime, kur tai darysiu. Greitai nuspręsiu. Turiu puikius santykius su „AC Milan“. Man rūpi šis klubas. Ne aš norėjau palikti šį klubą, o kiti žmonės. O dabar žiūrėsime, kokia ta ateitis bus. Niekada nežinai, ar ateitis nebus tokia pat, kaip praeitis. Viską greitai sužinosite“, – „La Gazzetta dello Sport“ sakė Z.Ibrahimovičius.

Z.Ibrahimovičiaus sugrįžimas taptų tikra paspirtimi „AC Milan“ klubui ir visai Italijos „Serie A“ lygai. Šiemet joje ir vėl nebuvo didelės intrigos. Turino „Juventus“ komanda iš anksto užsitikrino penktąjį čempionų titulą iš eilės.

Vienintelė drama buvo tik turnyro starte, kai „Juventus“ ėmė strigti.

„AC Milan“ likus vienam turui iki čempionato pabaigos užima 7-ąją vietą. Klubas tikrai neprimena to, apie kurio didybę anksčiau kalbėdavo futbolo bendruomenė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.