Zlatanas Ibrahimovičius keičia klubą: „Išeinu kaip legenda“

Zlatanas Ibrahimovičius žais naujame klube. Švedijos futbolo žvaigždė socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad šeštadienio rungtynės prieš „Nantes“ klubą jam bus paskutinės Prancūzijoje. 34 metų išskirtinis puolėjas nutarė palikti „Paris Saint Germain“ komandą.

Šią savaitę Z.Ibrahimovičius dar sakė, kad nėra apsisprendęs dėl ateities, bet jau tada patvirtino, kad vyksta derybos su keletu klubų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Šią savaitę Z.Ibrahimovičius dar sakė, kad nėra apsisprendęs dėl ateities, bet jau tada patvirtino, kad vyksta derybos su keletu klubų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2016, 11:53 AM, atnaujinta May 25, 2017, 6:37 PM

Šią savaitę Z.Ibrahimovičius dar sakė, kad nėra apsisprendęs dėl ateities, bet jau tada patvirtino, kad vyksta derybos su keletu klubų.

„Mano paskutinės rungtynes „Parc des Princes“ stadione. Atėjau kaip karalius, o išeinu kaip legenda“, – rašė Z.Ibrahimovičius.

Z.Ibrahimovičius PSG klube žaidė nuo 2012 metų ir keturiskart laimėjo Prancūzijos čempionatą, bet tikrosios šlovės Čempionų lygoje jis taip ir nepatyrė.

Ši žinia turėtų itin sudominti geriausius Europos klubus. Juo domisi „Manchester United“ bei jo buvę klubai Milano „Inter“ ir „AC Milan“. Z.Ibrahimovičiumi susidomėjo ir JAV komanda „Los Angeles Galaxy“.

Z.Ibrahimovičius vasarą pasirodys „Euro 2016“ pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.