Čempionų lygos finalo žvaigždės laiko poilsiui neturės

Šeštadienio vakarą plačiai besišypsantys Madrido „Real“ futbolininkai pakėlė Čempionų lygos nugalėtojų taurę, o jų varžovai iš Madrido „Atletico“ nubraukė apmaudo ašarą. Ir vieni, ir kiti po Milane vykusio mūšio baigė klubų sezoną, tačiau dauguma jų apie atostogas nė negalvoja.

Futbolininkai nuspalvins Europos ir Amerikos čempionatus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Futbolininkai nuspalvins Europos ir Amerikos čempionatus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V. Eidvilas

May 30, 2016, 5:52 PM, atnaujinta May 23, 2017, 4:52 PM

Jau šios savaitės pabaigoje JAV prasidės Amerikos taurės turnyras, o kitą savaitgalį Prancūzijoje – Europos čempionatas. Nors šiuo metu paskelbtos dar ne visos galutinės rinktinių sudėtys, jau aišku, kad abiejuose turnyruose dalyvaus nemažai Čempionų lygos finale žaidusių futbolininkų.

Keli ką tik „Real“ ar „Atletico“ aprangą vilkėję futbolininkai netrukus apsivilks vienodus marškinėlius ir surėmę pečius kovos dėl Ispanijos garbės. Šios šalies rinktinės preliminariame sąraše yra net septyni Čempionų lygos finalininkai: Sergio Ramosas, Dani Carvajalis, Isco ir Lucasas Vazquezas iš „Real“ bei Juanfranas, Koke ir Saulis Niguezas iš „Atletico“.

Dar penki „Real“ žaidėjai pakviesti į kitų šalių rinktines. Prancūzijos stadionuose Luka Modričius ir Mateo Kovačičius atstovaus Kroatijai, Pepe ir Cristiano Ronaldo – Portugalijai, Toni Kroosas – Vokietijai.

Dviejose rinktinėse turėtų žaisti „Atletico“ futbolininkai: Prancūzijos – Antoine‘as Griezmannas, Belgijos – Yannickas Carasco.

Į Europos pirmenybes daugiau futbolininkų deleguos „Real“. Tuo tarpu į Amerikos pirmenybes keliaus daugiau „Atletico“ žaidėjų – penki. Urugvajaus rinktinėje rungtyniaus Diego Godinas ir Jose Maria Gimenezas, Argentinos – Matiasas Kranevitteris ir Augusto Fernandezas, Brazilijos – Filipe Luisas.

„Real“ gerbėjai per Amerikos pirmenybes itin atidžiai stebės trijų futbolininkų žaidimą. Jamesas Rodriguezas sieks pergalių su Kolumbijos rinktine, Kayloras Navasas – su Kosta Rikos, Casemiro – su Brazilijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.