Islandiją įžeidusį Cristiano Ronaldo sirgaliai maišo su žemėmis

Cristiano Ronaldo sulaukė gausios kritikos lavinos po ne itin gražaus elgesio. Portugalijos rinktinės žvaigždė per „Euro 2016“ čempionato rungtynes su Islandija nepadavė rankos varžovui, kuris mėgino jį pakelti nuo vejos, o nuaidėjus finaliniam švilpukui patraukė į rūbinę, pakeliui atsisakydamas apsikeisti marškinėliais su varžovu.

C.Ronaldo sulaukė daug kritikos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo sulaukė daug kritikos.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-16 10:07, atnaujinta 2017-05-21 15:10

Portugalijos rinktinė „Euro 2016“ čempionate startavo netikėtomis lygiosiomis 1:1 su nykštukine Islandija.

C.Ronaldo po rungtynių pareiškė, kad F grupės varžovai nežaidė, kad laimėtų ir jų mentalitetą vadino mažu.

„Dar saldžiau, kad jis taip nemoka pralaimėti. Esame maža sala Atlanto vandenyne ir mums pavyko su jais sužaisti lygiosiomis“, – sakė islandų saugas Kari Arnasonas.

Buvęs Islandijos rinktinės žaidėjas Hermannas Hreidarssonas irgi pažėrė kritikos C.Ronaldo, pabrėžęs, kad Madrido „Real“ žvaigždė turėjo nuveikti daugiau.

„Tą dieną jis nespindėjo ir buvo sumuštas. Tai šiek tiek apgailėtina. Jis labai prastas pralaimėtojas“, – sakė H.Hreidarssonas.

Buvęs „Ipswich Town“ gynėjas BBC sakė: „Jis tikėjosi, kad jam ant lėkštutės bus atnešti įvarčiai. Jeigu jis būtų dirbęs taip sunkiai, kaip kiekvienas islandų žaidėjas, jam nebūtų reikėję nieko sakyti, nes jis tikrai būtų pasiekęs tikslą.“

C.Ronaldo su Portugalijos rinktine sužaidė 127-ąjį mačą. Jis pabrėžė, kad islandams tai – sėkmingas vakaras. Futbolininkas pareiškė, kad varžovai statė autobusą savo vartuose.

Portugalija mėgino žaisti futbolą ir laimėti rungtynes. Islandija nieko nebandė“, – sakė 31 metų C.Ronaldo.

K.Arnasonas sakė, kad C.Ronaldo yra fantastiškas futbolininkas, bet ne maloniausias žmogus. „Malmo“ klubo futbolininkas teigė, kad Lionelis Messi – gerokai malonesnė asmenybė.

„Jo komentarai ir yra priežastimi, kodėl L.Messi visada bus vienu žingsniu priekyje“, – sakė K.Arnasonas.

Socialiniuose tinkluose sirgaliai tiesiog skalpuoja C.Ronaldo už jo komentarus ir elgesį. Portugalijos žvaigždė ir anksčiau sulaukdavo daug kritikos, bet dabar yra maišomas su žemėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.