Rusų chuliganai vėl siaučia: spardytas ispanas – kritinės būklės

Net ir išmesti iš Prancūzijos už neramumų ir muštynių kėlimą „Euro 2016“ pirmenybėse rusų chuliganai daro savo. Grįždami namo jie užsipuolė ispanų turistus, o du jų atsidūrė ligoninėje.

Rusai siautėjo Vokietijoje.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Rusai siautėjo Vokietijoje.<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2016, 6:10 PM, atnaujinta May 21, 2017, 11:25 AM

Kaip skelbia „as.com“ puslapis, penki rusai sulaikyti, kurie traukė namo per Vokietiją, bet gatvėje staiga užsipuolė du ispanų turistus – vienas jų jau paleistas iš ligoninės, o kitas yra kritinės būsenos.

Vokietijos policija teigia, kad chuliganų amžius – tarp 26-30 metų. Jie nusprendė sustoti Kelno mieste, kai keliavo iš Marselio į Rusiją.

Rusai užpuolė ispanus ir pradėjo juos spardyti bei žiauriai mušti. Su ispanais buvo ir moteris, bet chuliganai jos nepuolė. Liudininkai pasakojo, kad ši ataka buvo neišprovokuota – ispanai net nematė rusų.

Dabar Vokietijos teisėsauga kreipėsi į prancūzus, kad išsiaiškintų ar šie rusai nėra ieškomi už nusikaltimus Marselyje.

Prancūzijos teisėsauga griežtai sureagavo į Rusijos sirgalių siautėjimą per „Euro 2016“ – trims iš jų skirtos įkalinimo baudos, o dar dvidešimt kitą savaitę bus deportuoti atgal į tėvynę.

Rusijos sirgaliai puolė baruose ar gatvėse ėjusius anglus. Kaip paaiškėjo, į Marselį atvyko apie 140 gerai organizuotų ir kovos menus išmanančių Rusijos futbolo chuliganų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.