Iš laimės išprotėjęs islandų komentatorius eteryje nesivaldė

Ne tik Islandijos futbolo rinktinė stebina šių metų Europos čempionate – trečiadienį beveik visa Islandija ir jos ekipą palaikantys sirgaliai šėlo po pergalingo vikingų F grupės mačo su Austrija 2:1. Šis laimėjimas pratęsė islandų futbolo pasaką – jie ne tik pirmą kartą dalyvavo Europos čempionate, bet ir prasibrovė į atkrintamąsias varžybas, nors apie tai nė nesvajojo.

Islandijos futbolininkų džiaugsmas<br>AFP nuotr.
Islandijos futbolininkų džiaugsmas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2016, 1:32 PM, atnaujinta May 20, 2017, 9:24 PM

Įsibėgėjant čempionato kovoms verta atkreipti dėmesį ne tik į aistruolius, bet ir į rungtynių komentatorius, kurie tikrai nėra ramiai kalbantys ir šaltai į situaciją aikštėje reaguojantys žurnalistai.

Jau po pirmosios sensacijos, kai islandai sužaidė lygiosiomis su Portugalija, buvo galima išgirsti, kaip emocingai komentuoja įvykius aikštėje jų futbolo komentatorius. Tačiau reikia išgirsti ir šio komentatoriaus visišką išprotėjimą po to, kai islandai ne tik įmušė austrams antrą įvartį, bet ir pateko į kitą varžybų etapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?