Velsas gedi nutrūkusios Odisėjos, bet šlovina savo herojus

„Velso nuotykis „Euro 2016“ čempionate baigėsi skaudančia širdimi, bet Drakonai sugrįš namo kaip herojai“, – tokiais žodžiais Velso pralaimėjimą pasitiko dailypost.co.uk.

Velso rinktinės namuose laukia dar daug ovacijų.<br>lrytas.lt montažas
Velso rinktinės namuose laukia dar daug ovacijų.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-07 07:27, atnaujinta 2017-05-19 16:24

Trečiadienį Europos futbolo čempionato pusfinalyje Velsas 0:2 nusileido Portugalijos rinktinei, kurioje įvartį mušė ir rezultatyvų perdavimą Nani atliko lyderis Cristiano Ronaldo.

„Ačiū Velso komandai už tai, kad leido patikėti, jog viskas įmanoma. Nors rezultatas nuvylė, Drakonai bus sutikti kaip herojai, kurie savo žaidimu Prancūzijoje įkvėpė visą tautą. Niekas nemanė, kad Velsas pasieks pusfinalį. Netgi komandos saugas Joe Ledley, kuriam teko nukelti vestuves“, – rašė dailypost.co.uk.

„Wales Online“ rašė: „Velso sirgaliai didžiuojasi ir šaukia garsiai, nors genialusis C.Ronaldo viską pakeitė. Jo įvartis galva pakeitė žaidimą, bet nesutrukdė „Raudonajai sienai“ riaumoti“, – rašė walesonline.co.uk.

„Velso sirgaliai stovėjo iki pabaigos. Nani įvartis ir „Raudonosios sienos“ atsakas buvo didžiausias vienybės tarp sirgalių ir komandos ženklas. Jie garsiau nei anskčiau skandavo: „Nesiųskite manęs namo“ ir rodė savo herojams, kad neprarado tikėjimo. Tai buvo ženklas, kad net ir skausminga vakaro Lione baigtis nepakeis jų prisiminimų apie nuostabią kelionę. Kai atėjo pridėtas laikas, atrodė, tarsi Odisėja artėtų prie pabaigos“, – rašė walesonline.co.uk.

Po šių rungtynių Velso žiniasklaidoje pasirodė vaizdo įrašai, kur futbolininkai dėkoja savo ištikimiausiems sirgaliams, o šie skanduoja savo herojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.