A lygoje – sensacingas „Trakų“ pralaimėjimas

„Trakai“ pateko į pralaimėjimų liūną.<br>D.Umbraso nuotr.
„Trakai“ pateko į pralaimėjimų liūną.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 9:14 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:53 PM

Lietuvos futbolo A lygoje – netikėtas rezultatas. Čempionato lyderis „Trakų“ klubas nesugebėjo įveikti vos 6-oje vietoje esančius Kauno „Stumbro“ futbolininkus ir nusileido 0:2 (0:1).

Tad trakiškius besivejantis šalies čempionas Vilniaus „Žalgiris“ turi realią galimybę tapti pirmenybių lyderiu. Žalgiriečiai savo sąskaitoje turi 35 taškus, o „Trakai“ – 36. „Žalgiris“ kitą trečiadienį žais būtent su „Stumbru“.

Šios dienos rungtynėse 43-iąją min.  į priekį „Stumbrą“ išvedė Alexadre'as Kore, o kai „Trakai“ paskutinėmis minutėmis visomis pajėgomis bandė lyginti rezultatą, tašką 90-ąją min. padėjo Klaudijus Upstas.

„Trakai“ pateko į pralaimėjimų ruožą – Europos taurės turnyre „Trakų“ ekipa sensacingai nusileido išvykoje estų klubui 1:4 ir baigė ankščiau laiko pasirodymą tarptautiniame turnyre ir jau šiandien gavo antausį nuo čempionato vidutinioko.

Kalbama, kad „Trakų“ komandoje po nesėkmės buvo ieškoma priežasčių ir šnekama, kad klubas susirgo „lažybų virusu“. Tad po praėjusios savaitės mačo trakiškiai tyliai atsisveikino su keliais savo žaidėjais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.