Anglijoje – daug žadantis priešsezonis Giedriui Arlauskiui

Anglijos Premier lygos klubai ruošiasi artėjančiam sezonui ir šiuo metu žaidžia draugiškų rungtynių maratoną. Ne išimtis ir „Watford“ ekipa, kuriai atstovauja lietuvis Giedrius Arlauskis, kuris, panašu, gali užsidirbti naujojo trenerio, Walterio Mazzarri, pasitikėjimą, rašo futbolas.lt.

G.Arlauskis sėkmingai gina „Watford“ vartus.<br>AFP/Scanpix nuotr.
G.Arlauskis sėkmingai gina „Watford“ vartus.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2016, 11:59 AM, atnaujinta May 18, 2017, 8:54 AM

„Watford“ pasiruošimą naująjam sezonui pradėjo draugiškomis rungtynėmis su „Woking“ klubu. Lietuvis į starto sudėtį buvo neįtrauktas, tačiau antrojo kėlinio pradžioje pakeitė savo konkurentą dėl pozicijos, H.Gomesą, ir įvarčio nepraleido. Rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Antrąsias draugiškas rungtynes „Watford“ žaidė prieš „Stevenage“. Pasikartojo pirmojo susitikimo scenarijus – G.Arlauskis pasirodė antrajame kėlinyje ir įvarčio nepraleido. „Širšės“ šventė pergalę rezultatu 2:0.

Vakar „Watford“ sužaidė trečiasias draugiškas rungtynes. Jose išbandytos jėgos prieš 2-osios pagal pajėgumą Vokietijos lygos komanda Berlyno „Union“. Naujasis „širšių“ treneris šį kartą pasitikėjo G.Arlauskiu ir jį išleido nuo pirmų susitikimo minučių. Antrąjąme kėlinyje lietuvis buvo pakeistas, tačiau jau 3-ią kartą iš eilės aikštelę paliko nepraleidęs įvarčio. „Watford“ šventė pergalę rezultatu 3:1.

Žinoma, iki šiol varžovai nebuvo labai pajėgūs, tačiau G.Arlauskis sužaidė stabiliai bei užtikrintai. Tik tokie pasirodymai lietuviui gali garantuoti vietą startiniame 11-uke.

Pirmasis rimtas išbandymas G.Arlauskio ir visos „Watford“ ekipos laukia šį šeštadienį, kuomet bus žaidžiamos draugiškos rungtynės prieš Makhachkalos „Anži“.

„Watford“ lietuvį įsigijo prieš metus, tačiau pirmąjame pusmetyje G.Arlauskiui įsitvirtinti komandoje nepavyko, tad šis buvo išnuomotas į Ispanijos „Espanyol“ ekipą.

Šią vasarą Arlauskis ir vėl prisijungė prie „Watford“ ir panašu, jog yra pasiruošęs nukonkuruoti varžovus savo pozicijoje. O bus nelengva – komandai atstovauja patyręs H.Gomesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.