„Stumbro“ futbolo klubo treniruotę akylai stebėjo vaikai

Kauno „Stumbro“ futbolininkų treniruotė pirmadienį buvo kiek kitokia nei įprastai. Čia apsilankė būrys stovyklos „5 sporto dienos“ mažųjų dalyvių, kurie stebėjo treniruotę, bendravo su futbolininkais ir susipažino su komandos užkulisiais.

„Stumbro“ futbolo ekipa su vaikų stovyklos auklėtiniais<br>P.Jakelio nuotr.
„Stumbro“ futbolo ekipa su vaikų stovyklos auklėtiniais<br>P.Jakelio nuotr.
„Stumbro“ futbolo ekipa su vaikų stovyklos auklėtiniais<br>P.Jakelio nuotr.
„Stumbro“ futbolo ekipa su vaikų stovyklos auklėtiniais<br>P.Jakelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 2, 2016, 7:07 PM, atnaujinta May 17, 2017, 2:01 AM

Asociacijos „Savas miestas“ organizuojamoje vaikų vasaros poilsio dienos stovyklos „5 sporto dienos“ tikslas – skatinti vaikų fizinį aktyvumą, todėl per penkias dienas jos dalyviai turėjo galimybę išbandyti ir susipažinti su penkiomis skirtingomis sporto šakomis.

Tiesa, daugiausiai dėmesio stovyklos metu buvo skiriama populiariausiai sporto šakai pasaulyje – futbolui. Nebūdami abejingi įvairiems socialiniams renginiams, Kauno „Stumbro“ atstovai pakvietė vaikus apsilankyti profesionalų treniruotėje.

Prieš treniruotę vaikai galėjo pasijausti tikra komandos dalimi – kartu su futbolo profesionalais jie sustojo į rikiuotę, išklausė treniruotės planą, susipažino su žaidėjais, uždavė rūpimus klausimus ir įsiamžino bendroje nuotraukoje.

Vėliau mažieji futbolo gerbėjai treniruotę stebėjo tribūnoje, kur „Stumbro“ klubo atstovas papasakojo apie komandą ir atsakė į pačius įvairiausius klausimus, kurių vaikams kilo išties daug.

„Šis susitikimas vaikams paliko neišdildomą įspūdį. Po treniruotės jie tikino, kad užaugę bus futbolininkai ir žais už „Stumbrą“. Gera matyti jų degančias akis“, – fcstumbras.lt kalbėjo viena grupės vadovių Jolita Kličiūtė.

„Visa mūsų komanda linki „Stumbrui“ kuo daugiau pergalių, jėgų ir stiprybės siekiant užsibrėžtų tikslų!“, – tikino ji bei pridūrė, jog tikrai apsilankys komandos rungtynėse.

Artimiausias Lietuvos futbolo A lygos namų rungtynes „Stumbras“ žais kitą ketvirtadienį, rugpjūčio 11 d. 18 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione su Jonavos „Lietava“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.