„Žalgiris“ nestoja – A lygoje iškovojo devintą pergalę iš eilės

„Žalgiris“ namie 4:1 įveikė „Sūduvą“.<br>„Žalgirio“ futbolo klubo nuotr.
„Žalgiris“ namie 4:1 įveikė „Sūduvą“.<br>„Žalgirio“ futbolo klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2016, 8:37 PM, atnaujinta May 14, 2017, 4:57 PM

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai tęsia pergalių seriją Lietuvos futbolo A lygoje.

Vilniečiai savo aikštėje sekmadienį 4:1 įveikė Marijampolės „Sūduvą“ ir padidino savo persvarą nuo antroje vietoje žengiančių „Trakų“ iki 10 taškų.

„Sūduva“ lieka ketvirta.

Rungtynėse sekmadienį jau penktąją minutę kampinio metu smūgiuoti bandė ir Linas Klimavičius, tačiau pataikė į Miljano Jablano ranką, o teisėjas nedvejodamas parodė į 11 metrų žymą. Prie jos po trumpos diskusijos su Mantu Kukliu iniciatyvos jį realizuoti stojo Andrija Kaludjerovičius ir neklysdamas išvedė savo komandą į priekį – 1:0. Tai buvo jau 12-asis serbo įvartis šiemet.

Antrojo kėlinio pradžioje žalgiriečiai įmušė antrą kartą, kai po aštraus Slavko Blagojevičiaus perdavimo baudos aikštelėje atsidūrė Vytautas Lukša. Saugas meistriškai paguldė prie jo skubėjusį gynėją bei netrukdomas pasiuntė kamuolį į vartus – 2:0.

72-ąją minutę varžovai sugebėjo sušvelninti rezultatą. Tolimą perdavimą prie pat galinės užribio linijos pavijo greitasis Eligijus Jankauskas, po kurio perdavimo vienas baudos aikštelėje klaidžiojęs Tomas Radzinevičius be vargo pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 2:1.

Atkutę svečiai pabandė paspausti žalgiriečius, bet Elivelto pelnė trečiąjį įvartį „Žalgiriui“ po A.Kaludjerovičiaus perdavimo.

Per teisėjo pridėtą laiką „Žalgirio“ saugas iš Kroatijos Marinas Matošas padėjo tašką rungtynėse – 4:1.

* * *

Vilniaus „Žalgiris“ – Marijampolės „Sūduva“ 4:1 (1:0). A.Kaludjerovičius (5 min. – 11 m.), V.Lukša (52), Elivelto (89), M.Matošas (91)/T.Radzinevičius (72.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.