Žiaurumas: Hondūre negyvai užspardytas futbolininkas

Visiškai nesuprantami motyvai ir beribis žiaurumas. Taip sekmadienį Hondūre traktuojama žmogžudystė, įvykdyta šeštadienį. Kurortiniame Puerto Korteso mieste, kuris yra Karibų jūros pakrantėje, buvo sumuštas ir užspardytas „Platense Reservas“ futbolo klubo saugas 18-metis Sergio Mejia.

Jaunas futbolininkas Hondūre buvo nužudytas, tačiau motyvai – nežinomi.<br>twitter
Jaunas futbolininkas Hondūre buvo nužudytas, tačiau motyvai – nežinomi.<br>twitter
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2016, 3:19 PM, atnaujinta May 14, 2017, 2:21 AM

Kaip teigia policijos pareigūnai, neaišku, kodėl daugiau kaip dešimt žmonių užsipuolė ramiai sau vaikščiojantį futbolininką ir pradėjo jį mušti. Kai šis parkrito ant žemės – spardė kojomis, kol užmušė.

„Vaizdas, kurį išvydome, buvo siaubingas. Kraujo klanas ir sumaitotas kūnas“, – teigė policijos atstovai.

Iškviesta greitoji pagalba dar bandė reanimuoti futbolininką, tačiau jau po valandos „Platense Reservas“ komanda „Twitter“ paskyroje pareiškė užuojautą šeimai dėl S.Mejios mirties.

Kaip nurodo ispanų spauda, 18 metų žaidėjas ne tik žaidė savo šalies komandoje, bet ir buvo siejamas su JAV „Houston Dinamo“ futbolo akademija – ji siekė perpirkti jaunuolio sutartį. Žaidėjas 2014–2015 metais stažavosi būtent šioje akademijoje.

S.Mejia buvo užpultas netoliese „Excelsior de Puerto Cortés“ stadiono. Manoma, kad vaikiną mušė mažiausiai dešimt žmonių, o policija jau turi kelis įtariamuosius.

Tačiau motyvo, kodėl buvo užmuštas futbolininkas, vis dar nėra.

Hondūras yra viena iš labiausiai kriminogeninių valstybių Karibų jūros regione. Per dieną šioje valstybėje smurtinės mirtys nusineša apie 13 gyvybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.