L. Suarezui – P. Escobaro patikėtinio, samdomo žudiko, žinutė

Luisas Suarezas turi daugybę sirgalių visame pasaulyje – Urugvajaus rinktinės ir „Barcelona“ klubo žvaigždės žaidimu nesižavėti sunku. 29-erių puolėjo žaidimas žavi ir buvusį samdomą žudiką Jhoną Jairo Velasquezą.

Buvęs žudikas žavisi L.Suarezu.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Buvęs žudikas žavisi L.Suarezu.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 1:34 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:49 PM

J.J.Velsaquezas buvo Kolumbijos narkotikų barono Pablo Escobaro asmeninis samdomas žudikas. 1989 metais jis buvo nuteistas kalėti už kandidato į Kolumbijos prezidento postą Carloso Galano nužudymą.

Iš viso kalėjime jis praleido 22 metus, nors yra įtariamas bent 300 žmonių nužudymu, o dar bent tūkstantis nužudyti jo paliepimu.

Anksčiau jis buvo vienas baisiausių žudikų, tačiau išėjęs iš kalėjimo pasikeitė – bando visiems rodyti, kad neverta gyventi taip, kaip jis.

J.J.Velasquezas platina vaizdo įrašus, kuriuose moko žmones dorai gyventi. Šį kartą jis pasiuntė žinutę L.Suarezui ir Urugvajaus rinktinei.

„Noriu pasveikinti visą Urugvajaus rinktinę ir čempionus L.Suarezą bei Edisoną Cavani. Priimkite visą mano meilę, pagarbą. Jūs suteikiate stiprybės žmonėms, priverčiate juos kuo nors didžiuotis.

Esu iš Medeljino, Kolumbijos, bet noriu jus pasveikinti, nes esate tikri kariai. Priimkite meilę iš šių gatvių. Apkabinu“, – kalbėjo buvęs samdomas žudikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.