C. Ronaldo pats pasiūlė „Real“ klubui pratęsti sutartį su juo

Cristiano Ronaldo tiesiai šviesiai save vadina vienu geriausių žaidėjų pasaulyje ir patarė Madrido „Real“ klubo prezidentui Florentino Perezui pateikti jam pratęstą 10 metų sutartį.

C.Ronaldo sugrįžo į aikštę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo sugrįžo į aikštę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2016, 1:07 PM, atnaujinta May 13, 2017, 11:11 AM

31 metų portugalas šeštadienį sugrįžo į aikštę po patirtos traumos ir iškart įmušė įvartį. „Real“ 5:2 sutriuškino „Osasuna“ komandą Ispanijos čempionate.

C.Ronaldo kelio traumą patyrė „Euro 2016“ finale ir praleido visą „Real“ klubo pasiruošimą bei du Ispanijos čempionato pirmuosius mačus, bet jis jau parodė, kad gali žaisti aukščiausia pavara.

Portugalijos rinktinės kapitono sutartis su „Real“ baigs galioti 2018 metų birželį. Pranešama, kad jau prasidėjo derybos tarp C.Ronaldo, jo agento Jorge Mendeso ir „Real“ vadovo F.Perezo.

C.Ronaldo birželį yra sakęs, kad ketina „Real“ klube žaisti iki 40-ies.

Po rungtynių C.Ronaldo sulaukė klausimų apie sutarties pratęsimą.

„Nežinau. Turėtumėte kalbėti su prezidentu. Viskas klostosi puikiai. Žiniasklaida jau apie tai rašė. Jūs žinote daugiau nei aš. Jeigu aš būčiau Madrido klubo prezidentu, suteikčiau man dar 10 metų, – sakė C.Ronaldo. – Savo karjeroje kito klubo nematau. To trokštu labiausiai. „Real“ – didžiausias klubas pasaulyje, todėl jis turėtų turėti geriausius futbolininkus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.