Buvęs Lietuvos futbolo rinktinės vadas – sukčius?

Buvęs Lietuvos futbolo rinktinės treneris Raimondas Žutautas praturtėjo sukčiaudamas, skelbia portalas futbolas.lt.

R.Žutautas vadovavo Lietuvos futbolo rinktinei.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
R.Žutautas vadovavo Lietuvos futbolo rinktinei.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
R.Žutautas vadovavo Lietuvos futbolo rinktinei.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
R.Žutautas vadovavo Lietuvos futbolo rinktinei.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 7:12 PM, atnaujinta May 12, 2017, 8:59 AM

2010-2011 metais Lietuvos rinktinei vadovavęs ir daugybės kritikos sulaukęs R.Žutautas po darbo futbole vėliau išgarsėjo savo verslu.

Buvęs futbolininkas puikavosi puikiais namais ir automobiliais, bet futbolas.lt išsiaiškino, kad jis turtą įgijo ne itin gražiais metodais.

„Iškaulino pinigus ir dingo kaip į vandenį. Žmona dar kartais parašo, kad skolą grąžins, o Raimondo seniai neteko nei matyti, nei girdėti. Neįsivaizduoju, kokioje aferoje jis sudalyvavo, tačiau žinau, kad panašiai nukentėjau ne aš viena. O sumos tikrai yra labai didelės“, – portalui futbolas.lt pasakojo prisistatyti nenorėjusi verslininkė.

Teigiama, kad šiuo metu Londone gyvenantis R.Žutautas prapuolė tarsi į vandenį, o jam pinigų skolino ir garsūs šalies futbolininkai: Deividas Šemberas, Edgaras Česnauskis, Tomas Ražanauskas.

Jis daug pasakodavo, koks yra sėkmingas verslininkas. Aš per daug net nesigilinau, nes tuo metu mano mintys buvo aikštėje, o ne versle. Žmogų seniai pažinojau, tad nebuvo net minties kad apgaus. Apskritai, aš linkęs pasitikėti žmonėmis. O gavosi taip, kad buvau priverstas minti teismų slenksčius. Pasirodo, kad sėkmingo verslininko modelis atitiko sukčiaus modelį“, – beveik penkerių metų istoriją portalui futbolas.lt prisiminė D.Šemberas, pripažinęs, kad R.Žutautas dalį skolos grąžino, tačiau prieš porą metų dingo it į vandenį.

D.Šemberas teigė, kad prabilo, nes norėjo įspėti kitus žmones, kurie gali su R.Žutautu turėti reikalų. Jis pasakojo, kad prieš porą metų laimėjo teismą, R.Žutauto iniciatyva sudarė taikos sutartį, bet šis atliko keletą mokėjimų ir pradingo.

„Pasikartosiu, tačiau aš nesu vienas, kuriam šis žmogus skolingas. Tai yra didelę riziką keliantis žmogus. Kas jį pažįsta – reikia būti budriems, nes tai tiesioginis kelias į pinigų praradimą“, – sakė D.Šemberas bei pabrėžė, kad oficialiai R.Žutautas neturi jokio turto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.