Londono derbyje intrigos nebuvo: „Arsenal“ nušlavė varžovus

Dviejų Londono komandų derbyje „Emirates“ stadione susitiko dvi Londono ekipos – „Arsenal“ prieš „Chelsea“. Pirmajame kėlinyje lyg ant sparnų rungtyniavę „kanonieriai“ rezultatu 3:0 sutriuškino Antonio Conte auklėtinius.

Mesutas Ozilas galutinai „pribaigė“ „Chelsea“ futbolininkus, pelnydamas trečią rungtynių įvartį.
Mesutas Ozilas galutinai „pribaigė“ „Chelsea“ futbolininkus, pelnydamas trečią rungtynių įvartį.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt

Sep 24, 2016, 10:01 PM, atnaujinta May 12, 2017, 2:45 AM

Nuo pat rungtynių pradžios „kanonieriai“ aktyviai spaudė varžovus jų aikštės pusėje ir jau 3-ąją minutę pavojingai iš maždaug 18 metrų smūgiavo Santi Cazorla. Vis dėlto Thibaut Courtois reagavo į ispano smūgį.

Ilgai pirmojo įvarčio „Emirates“ stadione susirinkusiems sirgaliams laukti neprireikė – 11-ąją minutę po Gary Cahillo klaidos į priekį pasileidęs Alexis Sanchezas perkėlė kamuolį per vartininką ir išvedė šeimininkus į priekį.

Užsivedę „kanonieriai“ sustoti ties vienu įvarčiu neketino ir 14-ąją minutę „Chelsea“ buvo pasiųstas į nokdauną. Į baudos aikštelę įkirtęs Hectoras Bellerinas atliko tikslų perdavimą Theo Walcottui, kuriam beliko tik nukreipti kamuolį į varžovų ginamus vartus.

22-ąją minutę arti tikslo pelnyti pirmąją įvartį „Chelsea“ gretose buvo Willianas, tačiau jo smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. 40-ąją minutę Mesutas Ozilas smeigė vinį – po aukšto A. Sanchezo perdavimo vokietis atliko smūgį ir pasiuntė trečiąjį įvartį į „mėlynųjų“ ekipos vartus.

Antrajame kėlinyje įvarčių daugiau nebuvo pelnyta, tačiau „Arsenal“ buvo toks pat aktyvus. 68-ąją minutę į T. Walcotto smūgį reagavo T. Courtois.

83-ąją minutę puikią progą pasiekti paguodos įvartį turėjo po keitimo pasirodęs Michy Batshuayi. Belgas vienas su kamuoliu pabėgo į priekį, tačiau jam pergudrauti patyrusio Petro Čecho nepavyko.

Pergalę iškovojęs „Arsenal“ pakilo į trečiąją vietą ir kartu su „Liverpool“ bei „Everton“ turi po 13 taškų. „Chelsea“ ekipai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės. A. Conte treniruojama komanda nukrito į aštuntąją poziciją.

Rezultatas:

„Arsenal“ 3 – 0 „Chelsea“

11' [1 – 0] A. Sanchez

14' [2 – 0] T. Walcott

40' [3 – 0] M. Ozil

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.