Skandalas anglų rinktinėje: treneris S. Allardyce'as pasitraukė

Samas Allardyce'as pasitraukė iš nacionalinės Anglijos futbolo rinktinės trenerio posto po to, kai jis buvo nufilmuotas dalijantis patarimus, kaip reikėtų apeiti šalies futbolo taisykles įgyjant teises į žaidėjus.

S.Allardyce'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Allardyce'as.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2016, 9:29 PM, atnaujinta May 11, 2017, 10:02 PM

61-erių S.Allardyce'ui buvo pasiūlyta 400 tūkstančių svarų kyšis – jį jam siūlė verslininku apsimetęs „The Telegraph“ žurnalistas.

Anglijoje verslininkams draudžiama įgyti teisių į žaidėjus, nes tai laikoma vergyste. Tačiau šalies futbolo asociacijos teisiniai įstatai turi spragų – būtent kaip juos apeiti ir mokė S.Allardyce'as.

Treneris susitiko su federacijos vadovais ir pasisiūlė trauktis – federacija tokį trenerio norą patenkino. Anglijos rinktinės treneriu jis tapo tik rugpjūtį ir šį darbą vadino svajonės išsipildymu.

S.Allardyce'as rinktinėje dirbo vos 67 dienas ir per jas spėjo sužaisti vienerias rungtynes. Laikinuoju treneriu paskirtas Garethas Southgate'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.