Cristiano Ronaldo dovana – mažas stebuklas berniukui

Dortmundo „Borrusia“ komandoje rungtyniaujantis Pierre'as Aubameyangas žiniasklaidai atskleidė, kad vaikystėje seneliui davė pažadą kada nors žaisti Madrido „Real“ ekipoje. Nors dabar toks krašto saugo perėjimas mažai tikėtinas, simpatijų Madrido komandai neslepiantis futbolininkas ir jo sūnus sulaukė ypatingos dovanos.

C.Ronaldo įteikė dovaną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo įteikė dovaną.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-29 12:42, atnaujinta 2017-05-11 18:46

P.Aubameyango atstovaujama Dortmundo ekipa antradienį Čempionų lygos grupių etape susitiko su Madrido „Real“ komanda. Rezultatu 2:2 pasibaigusiame įtemptame mače „Borussia“ tik paskutinėmis minutėmis išsigelbėjo nuo pralaimėjimo.

Iš Gabono kilęs futbolininkas po rungtynių apsikeitė marškinėliais su „Real“ žvaigžde Cristiano Ronaldo. Dažnai kritikos dėl arogancijos sulaukiantis portugalas šia dovana pradžiugino ne tik P.Aubameyangą, bet ir jo sūnų.

Socialiniame tinkle „Instagram“ P.Aubameyangas pasidalino C.Ronaldo marškinėlius laikančio vaiko nuotrauka su prierašu „Cristiano, tu padarei mano sūnų laimingą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?