Jose Mourinho vėl liejo pyktį: šįkart – ant suklydusių asistentų

Jose Mourinho per rungtynes įsiuto. „Manchester United“ treneriu šią vasarą tapęs skandalingasis portugalas susipyko su vienu iš savo asistentų Giovanni Cerra. J.Mourinho supyko, nes Pauliui Pogba buvo pateikti neteisingi nurodymai per ketvirtadienio Europos lygos rungtynes su Luhansko „Zoria“ klubu, kurį anglų ekipa nugalėjo 1:0.

J.Mourinho nebuvo patenkintas, kad asistentai nesureagavo į varžovų sprendimą keisti komandos taktiką.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Mourinho nebuvo patenkintas, kad asistentai nesureagavo į varžovų sprendimą keisti komandos taktiką.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-01 13:55, atnaujinta 2017-05-11 16:32

53 metų stratego pyktį užfiksavo kameros. G.Cerra yra atsakingas už grafinę informaciją. Pykčio paragavo ir J.Mourinho iš „Chelsea“ pakviestas asistentas Rui Faria, rašė independent.co.uk.

„Tai buvo standartinės situacijos, organizacija. Jie prieš rungtynes pakeitė savo komandą. Paulis buvo pasimetęs dėl pokyčių ir savaime suprantama, kad aš noriu, jog mano asistentai pasirūpintų tokiomis detalėmis“, – paklaustas apie incidentą sakė J.Mourinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.