Karimui Benzema – Prancūzijos prezidento kritika: „Reikia lavinti intelektą“

Karimo Benzema nemalonumai vis dar tęsiasi. Dėl praėjusių metų lapkritį futbolo pasaulį sudrebinusio sekso skandalo žaidėjas nėra kviečiamas į nacionalinę rinktinę bei turi atremti vis didėjančią kaltinimų laviną.

Karimas Benzema<br>AFP/Scanpix
Karimas Benzema<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-17 11:45, atnaujinta 2017-05-10 18:32

Karimas Benzema į nemalonių įvykių sūkurį įsitraukė po to, kai buvo apkaltintas savo komandos draugo Mathieu Valbuena šantažu. Pastarasis buvo pasirengęs mokėti už tai, kad į viešumą nepatektų pas K. Benzemą esanti jo sekso vaizdajuostė.

Dėl šios situacijos puolėjas susilaukė nemažai kritikos, tačiau būti viešai papeiktam Prancūzijos prezidento Francois Hollando jis greičiausiai nesitikėjo.

Neseniai pasirodžiusioje kontraversiškoje knygoje „Prezidentas to neturėtų sakyti“, F. Holandas išreiškė savo nepasitenkinimą futbolininku teigdamas, jog „Benzema nėra morališkai geras pavyzdys“.

„Prancūzijos klubai turėtų žaidėjus rengti ne tik aikštėje, bet ir lavinti jų intelektą“, – pridėjo F. Hollandas. – Šiuo metu rinktinėje nėra vienybės, trūksta ryšio tarp klubų ir šalies. Komandoje yra daug žaidėjų iš skurdžių regionų, kurie išvyko žaisti svetur gerokai per anksti“.

Nors K. Benzema pastaruoju metu neatstovauja nacionalinei rinktinei, tačiau klubiniame futbole demonstruoja gerą formą. Madrido „Real“ puolėjas per aštuonerias lygos rungtynes jau yra pasižymėjęs tris kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.