„Fenerbahce“ futbolininkų siaubas – skilo skrendančio lėktuvo stiklas

Stambulo „Fenerbahce“ futbolo klubo žaidėjai trečiadienį ramiai buvo įsitaisę ekipos lėktuvo kėdėse, kai išgirdo  kapitono reikalavimą prisisegti diržus – teks skubiai leistis.

Skilęs lėktuvo stiklas<br>twitter
Skilęs lėktuvo stiklas<br>twitter
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2016, 10:38 AM, atnaujinta May 10, 2017, 1:40 PM

Į Europos lygos mačą Mančesteryje skrisdami „Fenerbahce“ žaidėjai kelias valandas privalėjo praleisti Vengrijos sostinėje Budapešte. Šio apsilankymo kaltininkas – paukštis, pasitaikęs lėktuvo kelyje ir suskaldęs pilotų kabinos priekinį stiklą.

Incidento metu niekas iš Turkijos klubo žaidėjų ar darbuotojų nenukentėjo, nors, kaip teigiama, salone buvo kilusi šiokia tokia panika.

„Kai kapitonas pasakė, kad turime problemą dėl paukščio – jis pataikė į lėktuvą, visi pradėjo žiūrėti į variklius, ar jie nedega. Tada pilotas patikino, kad ji nėra rimta, lėktuvas saugiai nusileis“, – aiškino vienas Stambulo ekipos administracijos darbuotojų.

Kai klubo vadovai rado kuo pakeisti sugadintą lėktuvą, ekipa pasiekė Angliją ir jau ketvirtadienį Europos lygos mače susigrums su „Manchester United“.

Turkai yra šio turnyro A grupės lyderiai – turi keturis taškus. Po tris turi „Manchester United“ ir Roterdamo „Feyenoord“, o Luhansko „Zaria“ – vieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.