Alexo Fergusono favoritų sąraše „Chelsea“ ekipai vietos neliko

A.Fergusonas mano, kad „Manchester United“ dar gali laimėti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
A.Fergusonas mano, kad „Manchester United“ dar gali laimėti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-28 11:41, atnaujinta 2017-05-10 01:15

Buvęs „Manchester United“ strategas seras Alexas Fergusonas išsakė savo nuomonę apie galimą šio sezono Anglijos „Premier“ lygos rikiuotę. Jis įsitikinęs, kad nors „Manchester United“ su Jose Mourinho žaidžia sunkiai, ekipa turi šansų iškovoti trofėjų, tačiau A.Fergusonas nusilenkė didžiausiam šio klubo priešui – „Manchester City“.

Būtent Josepo Guardiolos ekipą jis laiko favorite.

„Manchester United“ klubas po A.Fergusono sprendimo trauktis išgyvena sunkius laikus. Nuo 2013 metų ekipą mėgino vairuoti Davidas Moyesas ir Louisas van Gaalas, bet abu susimovė.

Vasarą klubo vairą perėmė J.Mourinho. Pasak A.Fergusono, būtent J.Mourinho gali priešintis J.Guardiolai.

Tačiau dabar „Manchester United“ Anglijoje užima vos septintą vietą ir 6 taškais atsilieka nuo „Manchester City“, Londono „Arsenal“ ir „Liverpool“.

A.Fergusonas vokiečių žurnalui „Kicker“ atskleidė, kad laiko „Manchester City“ realiausia pretendente į čempionų titulo, nors ši komanda per šešis mačus visuose turnyruose neiškovojo pergalės.

„Dabar sunkiau prognozuoti nei prieš daugelį metų. Turime penkis potencialius kandidatus. „Manchester Cty“ – favoritai, dar yra „Tottenham Hotspur“ ir „Liverpool“. Tačiau turime ir „Manchester United“ ekipai, kuriai reikėtų žaisti stabiliau. Jeigu atsilieki 6 ar 8 taškais – pasivyti lyderį dar įmanoma“, – sakė A.Fergusonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.