Cristiano Ronaldo prakalbo apie santykius su Lioneliu Messi

Futbolo sirgalių ir žiniasklaidos bandymai sulyginti Cristiano Ronaldo ir Lionelį Messi greičiausiai niekada nesibaigs, tačiau Madrido „Real“ žvaigždė prakalbo apie tai, kad jį ir argentinietį visada siejo didžiulė pagarba.

L. Messi ir C. Ronaldo<br>AFP/Scanpix
L. Messi ir C. Ronaldo<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 5:54 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:19 AM

„Mes su Lioneliu Messi abu gerbiame vienas kitą. Žiniasklaida mėgsta mus priešinti ir iš tiesų nėra taip, kad būtume geri draugai, tačiau pagarba tikrai yra“, – kalbėjo C. Ronaldo.

Pasarojo dešimtmečio legendomis laikomi žaidėjai jau seniai stengiasi įrodyti, kad tarp jų įtampos ar priešiškumo nėra, o bet kokie pranešimai apie tai yra tiesiog spaudos spekuliacijos. Neseniai C. Ronaldo net yra pripažinęs, kad jo mažametis sūnus yra didelis argentiniečio gerbėjas.

Kita futbolininkų akistata aikštėje įvyks kiek daugiau nei už mėnesio – gruodžio 4 dieną Ispanijos čempionato lyderė Madrido „Real“ ekipa bandys įveikti kol kas trečioje vietoje esančia „Barceloną“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.