Ispanijos futbolo klubas įdarbino prie stadiono besiglaudžiantį benamį

Ispanijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujantis „Real Sociedad“ klubas padėjo benamiui, kuris jau ilgą laiką glaudėsi jų stadiono prieigose. 35 metų vyras buvo įdarbintas aikštės prižiūrėtoju.

Klubo įdarbintas benamis<br>„Twitter“ nuotr.
Klubo įdarbintas benamis<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2016, 4:09 PM, atnaujinta May 10, 2017, 12:34 AM

Dviejų mėnesių sutartį, su galimybe ją pratęsti pasirašęs vyriškis vardu Rubenas bus atsakingas už klubo namų stadiono tvarkymą. Įdomu, kad prie pačio stadiono bilietų kasų benamis vyras su savo šunimi glaudėsi daugiau nei 8 mėnesius.

„Netikėjau, kad dar egzistuoja toks žmonių gerumas. Po daugelio metų jau buvau praradęs viltį“, – Ispanijos spaudai sakė jis.

„Real Sociedad“ gerbėjai jau seniai rūbais bei maisto produktais aprūpindavo Rubeną, tačiau vyrui nepavykdavo susirasti gyvenamosios vietos. Dabar, kai už darbą futbolo klube jis gaus finansinį atlygį, problema turėtų būti išspręsta.

Ispanų žiniasklaida rašydama apie šį atvejį pabrėžia, kad profesionalūs futbolo klubai dažnai stengiasi kuo artimiau sąveikauti su savo gerbėjų bendruomene ir formuoti gerą įvaizdį, todėl tokie nutikimai nėra netikėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.