Lietuvos vartininkas Nyderlanduose – žvaigždė: atliko magišką šuolį

Ernestas Šetkus Nyderlanduose ir vėl tapo geriausiu turo žaidėju. 31 metų Lietuvos rinktinės vartininkas iš Tauragės jau antrąjį kartą Nyderlandų lygoje sulaukė tokio įvertinimo.

E.Šetkus tapo savaitės žaidėju.
E.Šetkus tapo savaitės žaidėju.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2016, 3:59 PM, atnaujinta May 9, 2017, 8:36 PM

Šįkart E.Šetkus specialistus sužavėjo, kai jo atstovaujama „ADO Den Haag“ komanda susitiko su Alkmaro AZ futbolininkais.

AZ pergalę šventė 1:0, bet tai nesutrukdė Lietuvos rinktinės futbolininkui parodyti, kokius nuostabius dalykus jis gali padaryti.

Vaizdo įrašas, kuriame E.Šetkus atlieka galingą šuolį ir atremia itin pavojingą smūgį į patį viršutinį vartų kampą, jau sklando internete ir sirgaliai liaupsina lietuvį.

„Pralaimėjusios rungtynės neleidžia džiaugtis, tačiau negali ignoruoti pozityvių dalykų“, – taip E.Šetkus socialiniame tinkle „Facebook“ įvertino Nyderlandų lygos suteiktą geriausio savaitės žaidėjo apdovanojimą.

E.Šetkų Lietuvos futbolo gerbėjai galės išvysti lapkričio 11 dieną. Išvykoje Lietuvos rinktinės žais atrankos į 2018 metų pasaulio futbolo čempionatą rungtynes Slovakijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.