Pamatykite: Mesuto Ozilo įvarčio grožis pravirkdė futbolo gerbėjus

„Arsenal“ klubo legenda Charlie Nicholas pareiškė, kad Mesutas Ozilas yra tiesiog iš „kitos planetos“. Tokių liaupsių vokietis sulaukė po pasakiško grožio įvarčio paskutinėmis antradienį vykusių rungtynių su Bulgarijos „Ludogorets“ minutėmis.

M. Ozilas<br>AFP/Scanpix
M. Ozilas<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2016, 8:42 AM, atnaujinta May 9, 2017, 7:01 PM

Puikią formą demonstruojančio M. Ozilo taiklus smūgis tapo lemtingas – Londono „Arsenal“ ekipai pavyko rezultatu 3-2 palaužti „Ludogorets“ ir užsitikrinti vietą kitame Čempionų lygos etape.

Po pergalės saugui pagyrų negailėjo Londono klubo strategas Arsenas Wengeras, kuris teigė, kad šis pasirodymas tik įrodo, koks geras žaidėjas yra vokietis.

„Manau, kad pukūs žaidėjai privalo net sudėtingose situacijose priimti teisingus sprendimus. Jų pasirinkimai turi būti optimalūs.

Man Ozilo pasirinkimas neatrodė geriausias variantas, norėjosi, kad smūgis būtu atliktas anksčiau. Bet savo techniškumu jis įrodė, kad pasielgė teisingai. Kai kamuolys atsidūrė tinkle buvo aišku, kad jis pasirinko geriausią būdą“.

Tuo tarpu M. Ozilo komandos draugas Hectoras Bellerinas socialiniame tinkle „Twitter“ neslėpė nuostabos:

„Mesutai, mes žinojome, koks tu geras, bet šitai yra tiesiog WOW“ – rašė jis.

Prie pagyrų prisidėjo ir kiti socialinių tinklų vartotojai, titulavę vokietį geriausiu žaidimo organizatoriumi pasaulyje bei vadindami jį „futbolo genijumi“. Vienas internautas net paskelbė, kad įvarčio grožis jį pravirkdė iš laimės.

Įdomu tai, kad įš sezoną 7 įvarčiais bei 3 rezultatyviais perdavimais pasižymėjęs saugas nebuvo įtrauktas tarp 30 pretendentų į Ballon d'Or apdovanojimą, kiekvienais metais atitenkantį geriausiam pasaulio futbolininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.