Sumušti teisėją bandžiusį futbolininką tramdė visa komanda ir policija

Brazilijoje incidentai tatp arbitrų ir futbolininkų – beveik kasdienybė. Tačiau ne kasdien visa komanda tramdo įsisiautėjusį žaidėją.<br>youtube.com
Brazilijoje incidentai tatp arbitrų ir futbolininkų – beveik kasdienybė. Tačiau ne kasdien visa komanda tramdo įsisiautėjusį žaidėją.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-07 15:27, atnaujinta 2017-04-18 15:03

Brazilijos trečiojo diviziono futbolo čempionato dvikova savaitgalį įsiminė sensacingu įvykiu – gavęs raudoną kortelę vienas iš komandos narių užsipuolė teisėją, jį pargriovė ir bandė sumušti. Tačiau tik policijos ir bendraklubių dėka ekzekucijai nebuvo lemta įvykti – beveik visi komandos nariai laikė įsižeidusį futbolininką, kad jis nesumuštų arbitro, o į aikštę išbėgusi riaušių malšinimo policija apsupo teisėją bei saugojo nuo galimo išpuolio.

Incidentas įvyko akistatoje tarp „Boa“ ir „Guarani“ ekipų. Antrame kėlinyje sužaidus 18 minučių, esant rezultatui 2:0, pralaiminčio klubo „Garani“ žaidėjas Beckas Ferereira atakavo varžovą, o teisėjui pasirodė, kad tai padaryta itin grubiai.

Futbolininkui parodyta raudona kortelė. Šis tuoj pat nutarė atkeršyti arbitrui už neteisybę – jį pastūmė ant vejos ir norėjo sumušti. Tik komandos draugų pastangomis to padaryti jam nepavyko – beveik visa ekipa ramino žaidėją. Į aikštę buvo išbėgusi ir policija, kad apsaugotų mačo arbitrą nuo linčo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.