Lėktuvo katastrofa: Lionelis Messi vos išvengė tragedijos, Neymaras išliejo emocijas

Argentinos futbolo rinktinė su Lioneliu Messi buvo per plauką nuo tragiško likimo. Britų spauda skelbia, jog ekipa vos prieš 18 dienų skrido tuo pačiu lėktuvu, kuris antradienio naktį Kolumbijoje sudužuo nusinešdamas mažiausiai 76 žmonių gyvybes.

„Twitter“ ir „Instagram“ nuotr.
„Twitter“ ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 1:18 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 9:08 PM

Šiuo reisu skrido ir Brazilijos futbolininkų ekipa „Chapecoense“, turėjusi trečiadienį Medeljine Pietų Amerikos taurės turnyro finalinėse rungtynėse žaisti prieš Kolumbijos „Atletico Nacional“.

Kaip pranešama, katastrofą išgyveno penki žmonės, įskaitant futbolo žaidėjus Alaną Ruschelį, Marcosą Danilo ir Jacksoną Follmanną bei skrydžių palydovę Ximeną Suarez. Taip pat gyvas liko ir žurnalistas iš Brazilijos Rafaelis Correa Gobbato.

Naujausiais duomenimis, incidentą nulėmė lėktuvo techininiai gedimai, susiję su jo elektronikos sistema.

Žiniasklaida netruko atsekti, kad lygiai tuo pačiu orlaiviu Lamia BAE-146 prieš porą savaičių į Brazilijoje vykusį Pasaulio čempionato atrankos mačą skrido ir Argentinos nacionalinė rinktinė.

Rinktinės žvaigždės Lionelis Messi ir Javieras Mascherno lėktuvo salone netgi pasidarė asmenukę, kurioje džiaugėsi smagia kelione.

Po tragiškų įvykių, šokiravusių visą futbolo pasaulį, socialinėje erdvėje plūsta vis daugiau užuojautos žinučių, o Pietų Amerikoje šiandien atšauktos visos oficialios rungtynės.

Brazilų futbolininkas Neymaras savo „Instagram“ paskyroje pasidalinio itin jautriomis emocijomis:

„Negaliu patikėti šia tragedija, negaliu patikėti, kad tai įvyko, kad lėktuvas galėjo sudužti. Negaliu patikėti, kad sportininkai ir kiti žmonės buvo tame lėktuve, kad jie paliko savo šeimas. Negaliu patikėti!!!. Šiandien pasaulis gedi, bet danguje jie visada liks čempionais. Mano mintys su artimaisiais ir draugais“, – rašė Neymaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.